X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy coś z tego będzie?
Odpowiedz

Czy coś z tego będzie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AikoAi Nowa

Wysłany: 22 grudnia 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Jest to moja pierwsza próba starania się o dziecko.

Obecnie 3 tydzień i 5 dzień wg aplikacji, ovu było 8 grudnia, dzisiaj mamy 22.

Wiem że powstało jajo płodowe, ale podczas usg (18.12 - usg z zupełnie innego powodu ) było o wiele za wcześnie by coś tam więcej zobaczyć.
    Mam wszystkie objawy jak na okres który powinien być za 3-4 dni.

Czy myślicie ze za wcześnie na testy pozytywne? Robię codziennie i ciągle są negatywne. Nie mam możliwości zrobić bety - mieszkam za granicą, zaraz durne święta...
    Poradzcie! Thx!

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia 2023, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,nie zawsze testy wychodzą pozytywne przed spodziewaną datą miesiączki,zagnieżdżenie następuje 6-12 dni od owulacji,poczekałabym na spokojnie do terminu spodziewanego okresu.

AikoAi lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ