Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest jeszcze szansa ??
Odpowiedz

Czy jest jeszcze szansa ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny, minął 13 dpo owulacji a test niestety wyszedł negatywny.. Temperatura dalej wysoka, czuję się inaczej niż,,zwykle"... Objawów na @ jako takich nie mam.. Ale test to test. Czy któraś była w podobnej sytuacji ?

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 13 dpo test może wyjść jeszcze negatywny. Pozostaje Ci niestety albo czekać albo iść na bHCG, na pewno w 13 dpo będzie już wiarygodne:) Trzymam kciuki!

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 12:50

• golonat Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki był finał? Mam podobną sytuację jak teraz i albo chcę nabrać nadziei, albo zejść z chmur ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ