Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest możliwa ciąża?
Odpowiedz

Czy jest możliwa ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, 10 miesięcy temu (w marcu) urodziłam córeczkę, po 4 miesiącach przestałam karmić. W grudniu podejrzewałam druga ciążę, miałam tydzień po owulacji skurcze macicy i wyciek z piersi tłusty i przeźroczysty, strasznie bolały mnie krzyże, jednak przyszedł okres. Wprawdzie był inny niż zawsze, (zawsze miałam od razu powódź) najpierw trzy dni jasnoczerwone a dopiero na 4 dzień mocniej tak jak normalnie podczas okresu. No i nic nie byłoby w tym dziwnego, jak od czasu tych skurczu macicy cały czas bolą mnie te krzyże i raz na jakiś czas 2-3 razy chcwyci mnie skurcz macicy (taki sam miałam po porodzie )no i mam bóle miesiączkowe. Zastanawiam się czy to może jednak być ciąża? Zawsze po okresie bóle krzyżowe mijały. Może któraś z Was miała podobnie?

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
    2018 👶
    2019 👶
    16.11.24 ⏸️
    18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
    Rośnij maluszku ❤️❤️❤️
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może powinnaś wykonać test, albo pójść na betę ;) Krwawienia w ciąży się zdarzają, może tak być i w Twoim przypadku, że mimo krwawienia ciąża jest

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale podejrzewam poronienie samoistne i stąd te bóle krzyża (choć od wczoraj już mnie nie bolą) i bóle miesiączkowe. Działamy dalej :-)

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
    2018 👶
    2019 👶
    16.11.24 ⏸️
    18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
    Rośnij maluszku ❤️❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ