X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest możliwa ciąża?
Odpowiedz

Czy jest możliwa ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, 10 miesięcy temu (w marcu) urodziłam córeczkę, po 4 miesiącach przestałam karmić. W grudniu podejrzewałam druga ciążę, miałam tydzień po owulacji skurcze macicy i wyciek z piersi tłusty i przeźroczysty, strasznie bolały mnie krzyże, jednak przyszedł okres. Wprawdzie był inny niż zawsze, (zawsze miałam od razu powódź) najpierw trzy dni jasnoczerwone a dopiero na 4 dzień mocniej tak jak normalnie podczas okresu. No i nic nie byłoby w tym dziwnego, jak od czasu tych skurczu macicy cały czas bolą mnie te krzyże i raz na jakiś czas 2-3 razy chcwyci mnie skurcz macicy (taki sam miałam po porodzie )no i mam bóle miesiączkowe. Zastanawiam się czy to może jednak być ciąża? Zawsze po okresie bóle krzyżowe mijały. Może któraś z Was miała podobnie?

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może powinnaś wykonać test, albo pójść na betę ;) Krwawienia w ciąży się zdarzają, może tak być i w Twoim przypadku, że mimo krwawienia ciąża jest

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale podejrzewam poronienie samoistne i stąd te bóle krzyża (choć od wczoraj już mnie nie bolą) i bóle miesiączkowe. Działamy dalej :-)

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ