X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest możliwa ciąża?
Odpowiedz

Czy jest możliwa ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, 10 miesięcy temu (w marcu) urodziłam córeczkę, po 4 miesiącach przestałam karmić. W grudniu podejrzewałam druga ciążę, miałam tydzień po owulacji skurcze macicy i wyciek z piersi tłusty i przeźroczysty, strasznie bolały mnie krzyże, jednak przyszedł okres. Wprawdzie był inny niż zawsze, (zawsze miałam od razu powódź) najpierw trzy dni jasnoczerwone a dopiero na 4 dzień mocniej tak jak normalnie podczas okresu. No i nic nie byłoby w tym dziwnego, jak od czasu tych skurczu macicy cały czas bolą mnie te krzyże i raz na jakiś czas 2-3 razy chcwyci mnie skurcz macicy (taki sam miałam po porodzie )no i mam bóle miesiączkowe. Zastanawiam się czy to może jednak być ciąża? Zawsze po okresie bóle krzyżowe mijały. Może któraś z Was miała podobnie?

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może powinnaś wykonać test, albo pójść na betę ;) Krwawienia w ciąży się zdarzają, może tak być i w Twoim przypadku, że mimo krwawienia ciąża jest

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale podejrzewam poronienie samoistne i stąd te bóle krzyża (choć od wczoraj już mnie nie bolą) i bóle miesiączkowe. Działamy dalej :-)

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ