Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa że jestem w ciąży ?🤰
Odpowiedz

Czy jest szansa że jestem w ciąży ?🤰

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ☺️
    Wczoraj rano zrobiłam test 11 dni po owulacji po 5 minutach negatywny poszłam do pracy i jak wróciłam stwierdzałam że zerknę jeszcze raz i zobaczyłam lekką drugą kreskę miałam czekać do rana ale nie wytrzymałam i wieczorami zrobiłam kolejny ale ten cały czas negatywny 😕 czy jest szansa ? Czy któraś z was też tak miała ?

• Misiula Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Dzień Dobry ☺️
    Wczoraj rano zrobiłam test 11 dni po owulacji po 5 minutach negatywny poszłam do pracy i jak wróciłam stwierdzałam że zerknę jeszcze raz i zobaczyłam lekką drugą kreskę miałam czekać do rana ale nie wytrzymałam i wieczorami zrobiłam kolejny ale ten cały czas negatywny 😕 czy jest szansa ? Czy któraś z was też tak miała ?

Mi się raz zdarzyła taka sytuacja z testem PINK, również po powrocie do domu zetknęłam jeszcze raz na test i była delikatna ale całkiem wyraźna kreska. Niepotrzebnie narobiłam sobie wielkich nadziei bo uważałam ,że jak nigdy po czasie kreski mi nie wychodziły a teraz wyszły to na pewno cos to znaczy... No niestety... Każdy kolejny test wychodzil negatywnie a później przyszedł okres...

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92✅
    Cykle owulacyjne ✅
    badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰

12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
    01.2025 start z IVF ❓

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅
    morfologia 8%
    badania hormonalne ✅

Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3

Wysłany: 21 lutego, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiula wrote:
    Mi się raz zdarzyła taka sytuacja z testem PINK, również po powrocie do domu zetknęłam jeszcze raz na test i była delikatna ale całkiem wyraźna kreska. Niepotrzebnie narobiłam sobie wielkich nadziei bo uważałam ,że jak nigdy po czasie kreski mi nie wychodziły a teraz wyszły to na pewno cos to znaczy... No niestety... Każdy kolejny test wychodzil negatywnie a później przyszedł okres...

No niestety też czuję się nie potrzebnie się ucieszyłam i narobiłam nadzieji 😕poczekam do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy się okaże.

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób jutro test z porannego moczu :) mi te pierwsze kreski wychodziło rano ledwo co :)

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • KasiaKP Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tak zdażyło z pink kasetowym, wogole całe okienko pozmieniało kolory na takie odcienie żółci i wyszedł bladzioch po godzinie..nigdy na żadnych innych.

Wysłany: 21 lutego, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKP wrote:
    Mi się tak zdażyło z pink kasetowym, wogole całe okienko pozmieniało kolory na takie odcienie żółci i wyszedł bladzioch po godzinie..nigdy na żadnych innych.

I później okazało się że jesteś w ciąży ?

Wysłany: 21 lutego, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Zrób jutro test z porannego moczu :) mi te pierwsze kreski wychodziło rano ledwo co :)

A później po kilku godzinach robiły się ciemniejsze ?

• Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi te testy tylko bledsze sie robily na pewno nie ciemniejsze z czasem jak schły to kreski coraz mniej widoczne, jak chcesz to pokaze Ci zdjecia

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    A później po kilku godzinach robiły się ciemniejsze ?

Nie widziałam bo robiłam zdjęcie testu i wyrzucałam 🙈 ale musisz pamiętać, że jak cokolwiek pokaże się po kilku godzinach to wynik testu jest nieważny, trzeba patrzeć w wyznaczonym czasie do tych kilku minut .

Zrób sobie test rano albo idź na betę ( o dowolnej porze) to rozwieje Twoje wątpliwości :)

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ