X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa że jestem w ciąży ?🤰
Odpowiedz

Czy jest szansa że jestem w ciąży ?🤰

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ☺️
    Wczoraj rano zrobiłam test 11 dni po owulacji po 5 minutach negatywny poszłam do pracy i jak wróciłam stwierdzałam że zerknę jeszcze raz i zobaczyłam lekką drugą kreskę miałam czekać do rana ale nie wytrzymałam i wieczorami zrobiłam kolejny ale ten cały czas negatywny 😕 czy jest szansa ? Czy któraś z was też tak miała ?

• Misiula Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2024, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Dzień Dobry ☺️
    Wczoraj rano zrobiłam test 11 dni po owulacji po 5 minutach negatywny poszłam do pracy i jak wróciłam stwierdzałam że zerknę jeszcze raz i zobaczyłam lekką drugą kreskę miałam czekać do rana ale nie wytrzymałam i wieczorami zrobiłam kolejny ale ten cały czas negatywny 😕 czy jest szansa ? Czy któraś z was też tak miała ?

Mi się raz zdarzyła taka sytuacja z testem PINK, również po powrocie do domu zetknęłam jeszcze raz na test i była delikatna ale całkiem wyraźna kreska. Niepotrzebnie narobiłam sobie wielkich nadziei bo uważałam ,że jak nigdy po czasie kreski mi nie wychodziły a teraz wyszły to na pewno cos to znaczy... No niestety... Każdy kolejny test wychodzil negatywnie a później przyszedł okres...

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna

5 cykli stymulowanych Lametta + Ovitrelle 💉❌

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
    30.01.2025 początek stymulacji 💉Bemfola 150j , Orgalutran 0,25 mg, Mensinorm 75j,
    10.02.2025 punkcja ( pobrano 11 🥚, zaplodniono 6, mamy 1 blastke 3BB)
    15.02.2025 transfer ❤️
    22.02.2025 (7dpt) Beta 93,4 mlU/ml 🥹 progesteron 167,00 ng/ml
    24.02.2025 (9dpt) Beta 313,00 mlU/ml 🥹
    01.03.2025 (14dpt) Beta 2584,00 mlU/ml 🥹
    08.03.2025. 5t + 6d🥰 , 2,9mm maluszka z bijącym ❤️🥹

preg.png

Wysłany: 21 lutego 2024, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiula wrote:
    Mi się raz zdarzyła taka sytuacja z testem PINK, również po powrocie do domu zetknęłam jeszcze raz na test i była delikatna ale całkiem wyraźna kreska. Niepotrzebnie narobiłam sobie wielkich nadziei bo uważałam ,że jak nigdy po czasie kreski mi nie wychodziły a teraz wyszły to na pewno cos to znaczy... No niestety... Każdy kolejny test wychodzil negatywnie a później przyszedł okres...

No niestety też czuję się nie potrzebnie się ucieszyłam i narobiłam nadzieji 😕poczekam do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy się okaże.

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób jutro test z porannego moczu :) mi te pierwsze kreski wychodziło rano ledwo co :)

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • KasiaKP Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2024, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tak zdażyło z pink kasetowym, wogole całe okienko pozmieniało kolory na takie odcienie żółci i wyszedł bladzioch po godzinie..nigdy na żadnych innych.

Wysłany: 21 lutego 2024, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKP wrote:
    Mi się tak zdażyło z pink kasetowym, wogole całe okienko pozmieniało kolory na takie odcienie żółci i wyszedł bladzioch po godzinie..nigdy na żadnych innych.

I później okazało się że jesteś w ciąży ?

Wysłany: 21 lutego 2024, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Zrób jutro test z porannego moczu :) mi te pierwsze kreski wychodziło rano ledwo co :)

A później po kilku godzinach robiły się ciemniejsze ?

• Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi te testy tylko bledsze sie robily na pewno nie ciemniejsze z czasem jak schły to kreski coraz mniej widoczne, jak chcesz to pokaze Ci zdjecia

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2024, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    A później po kilku godzinach robiły się ciemniejsze ?

Nie widziałam bo robiłam zdjęcie testu i wyrzucałam 🙈 ale musisz pamiętać, że jak cokolwiek pokaże się po kilku godzinach to wynik testu jest nieważny, trzeba patrzeć w wyznaczonym czasie do tych kilku minut .

Zrób sobie test rano albo idź na betę ( o dowolnej porze) to rozwieje Twoje wątpliwości :)

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ