Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jestem w ciąży? Proszę o wasze opinie!
Odpowiedz

Czy jestem w ciąży? Proszę o wasze opinie!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Koko111 Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2025, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16 maja był stosunek, bez wytrysku w pochwie, w śluzie raczej nie płodnym, był biały z grudkami, nie jak białko, był preejakulat ale przed stosunkiem został oddany mocz, przez partnera około 3 razy, ostatni wytrysk był conajmniej dwa dni temu. 20 maja śluz zaczął zmieniać się w płodny, 21,22,23 na nowo był białe grudki, a 24 pojawiło się dużo wody z pochwy, sluz jak białko, z kawałkiem krwi, utrzymywał się do około 30, test zrobiłam 3 czerwca i wtedy napewno miałam już wzdęty brzuch ból piersi, pleców itp. Zrobiłam wtedy test superczuly pink ale wyszedł negatywny. Okres pojawił się 13-15 dpo a z początkiem krwawienia ustał, ból brzucha pleców piersi. Trwał 7 dni był przez pierwsze 3 dni obfity, potem mniej ale dalej był, krew była intensywnie czerwona. Po krwawieniu pojawił się śluz w kolorze kremowym, ale brałam probiotyk i na nowo stał się biały. 33-34 dpo zrobiłam test ciążowy znowu, zwykły z firmy diather wyszedł negatywny, tak samo jak pink 41-42 dpo. Oba testy były zrobione poprawnie z bardzo żółtego moczu. Przez ostatnie kilka tygodni źle sie czułam i mnie mdliło, nie mogłam nic zjeść. Tak samo jeśli chodzi o objawy z ostatniego tygodnia to, mdłości, ból pleców, brzucha, biegunka i przez ostatnie trzy dni skok temperatury do 36,9. ( wcześniej przez ostatnie trzy tygodnie temperatura wynosiła 36,2 około). Wczoraj robiłam badania krwi i wyszło mi zawyżone tsh. Nie robiłam bety. Czy mogę być w ciąży?

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2025, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś w ciąży.

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ