Czy kogoś oszukał BOBO TEST?
-
Cześć dziewczyny czy któraś z Was robiła bobo test? Okres mam mieć dopiero w sobotę dzis zrobilam bobo test i prakrycznie od razu wyszla mi bardzo jasna kreska a raczej taki cień ale jest widoczna golym okiem dodam, ze bobo test robie nie pierwszy raz i zawsze wychodził negatywny czyli wynik prawidłowy bo w ciazy nie byłam. Więc jak w tytule czy bobo test którąś z Was oszukał?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gruszka wrote:I jak?? Mi znowu wyszedł pozytywny bobo i zastanawiam się czy trafiłyśmy na felerne testy
Rano zrobię test innej firmy ale czytalam opinie na temat bobo testów i ponoc to sie często zdarza...masakra po prostu 😏 staram się już 6 miesiąc w tym cyklu bylam na monitoringu wszytsko potwierdzone więc nie ukrywam, ze ten test narobił mi mega nadzieji -
nick nieaktualny
-
Nigdy żaden test nie wyszedl mi nawet cień cienia jeśli ciąży nie bylo. A testow robilam setki różnych firm. Przetrzymywalam , patrzylam pod swiatlo, wypatrywalam tej falszywej kreski ale niestety. Pozytyw wyszedl wtedy kiedy bylam faktycznie w ciąży.
-
W sumie to ja nie wiem co o tym już myslec wczoraj ten bobo wyszedl mi od razu pozytywny dzis rano robilam test paskowy facelle i niby wyszła druga kreska ale byla tak mało widoczna, ze uznałam ten test za negatywny teraz jak wyschnal rzeczywiście widać ta kreskę (w pierwszej ciazy ten test mnie nie zawiódł) takze za przeproszeniem pie*dole ja to juz i czekam do soboty na okres
Kasia08032022 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina012 wrote:W sumie to ja nie wiem co o tym już myslec wczoraj ten bobo wyszedl mi od razu pozytywny dzis rano robilam test paskowy facelle i niby wyszła druga kreska ale byla tak mało widoczna, ze uznałam ten test za negatywny teraz jak wyschnal rzeczywiście widać ta kreskę (w pierwszej ciazy ten test mnie nie zawiódł) takze za przeproszeniem pie*dole ja to juz i czekam do soboty na okres
Paulina i jak wtedy było z tymi testami?
Zaszłaś wtedy w ciążę? -