Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy któraś z was dzisiaj testuje?
Odpowiedz

Czy któraś z was dzisiaj testuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efa24 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Ja się ciągle zastanawiam czy jest sens. Jeszcze siku po nocy nie zrobiłam i tak się wstrzymywać muszę co najmniej do 8.30 bo mąż mnie zabije jak zobaczy, że ZNOWU robię test choć mówiłam co innego :D :P. Na szczęście póki co jeszcze siku mi się nie chce. Mam test 10mIu

c55f3e3kw014menp.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efa i jak testowałaś? :)

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ