Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy któraś z was dzisiaj testuje?
Odpowiedz

Czy któraś z was dzisiaj testuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efa24 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Ja się ciągle zastanawiam czy jest sens. Jeszcze siku po nocy nie zrobiłam i tak się wstrzymywać muszę co najmniej do 8.30 bo mąż mnie zabije jak zobaczy, że ZNOWU robię test choć mówiłam co innego :D :P. Na szczęście póki co jeszcze siku mi się nie chce. Mam test 10mIu

c55f3e3kw014menp.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efa i jak testowałaś? :)

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ