X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy mogę się tu wygadać? ktoś miał podobnie?
Odpowiedz

czy mogę się tu wygadać? ktoś miał podobnie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 18:48

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam samo długie cykle miałam. Nie wiem po co twój lekarz tyle czasu trzymał cię na anty. Co do progesteronu to mój najmniejszy miał 0,05 . Później okazało się że to było dzień przed okresem, który nie wiadomo skąd się wziął.
    Powiem ci tak wiele nas tutaj na forum nie reaguje na clo. Do tego ten lek upośledza podobno endometrium. Ja poszłam do lekarza wczoraj z nadzieją na wypisanie lametta albo letrozolu które dziewczyny tutaj bardzo polecają, ale dostałam gonal. Na początek małą dawkę. Zobaczymy za tydzień czy coś pomaga. Jak nie będzie rezultatu to poproszę na kolejny cykl o tą lamette.
    Polecam ci też monitorowanie sama dla siebie temperatury i śluzu. Na forum znajdziesz bardzo dużo podpowiedzi.
    Rozumiem twoje załamanie na widok progesteronu ;( ja przeryczalam cała noc jak odebrałam ten mój nieszczęsny wynik. ale w sumie to było tylko jedno badanie ... Jeszcze chwilę przed @ w cyklu bez owu, więc nie miał po czym skoczyć. Ja później badałam jeszcze kilka razy i już było dużo lepiej.

7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu :(
    👰 37 LAT

🧑38 LAT
    Nasienie bardzo słabe 09.2021

07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
    ‼️ Wyniki po 4 miesiącach ponad 300 % w górę. Wszystkie parametry powyżej normy 😍😍

CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️
    1 procedura Invitro
    🙏 30.04.2025 - Punkcja pobranych 5 komórek
    ❄️ 2 blastki - 4aa i 4bb (zamrożona)
    🙏 5.05.2025 - 4aa transfer w 5 dobie
    Beta 10dpt - 😍 350 progesteron: 174
    Beta 14dpt - 1364
    Beta 18 dpt - 4500 😶‍🌫️
    Wizyta 9.06 jest serduszko !! ❤️
    20.06 - krwawienie duże, USG, dzidziuś 2,5 cm, krwiak 3,5 cm 🙏 leżę 🙏
    22.06 - pojadę na kontrolę 🙏
    1.07 - wizyta
    Rośnij maluszku 😍 niech to szczęście trwa i rozwija się w zdrowiu.
    preg.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 18:48

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ