Czy można wiedzieć?
-
Dziewczynki, Powiedzcie mi proszę czy miałyście tak że wiedziałyście ze się udało od pierwszych dni po owulacji ? Może jestem glupia i naiwna ale ja to czuje , chociaż do testowania jeszcze dużo czasu . Nie chodzi o objawy bo objawy można sobie wkręcić a o tą naszą kobieca intuicję. Cykli za sobą mam sto tysięcy, testów negatywnych milion ale zawsze podświadomie wiedzialam co zobaczę. Chociaż żal był zawsze , nigdy nie było rozpaczy. Miałam czas by to zaakceptować. Teraz jest inaczej , czuje ze będzie dobrze. Jeśli się nie uda to na pewno będzie rozpacz.
Dlatego Powiedzcie jak to było u Was z ta intuicja ? Może bujam w obłokach... 😑3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
12dpo beta: 41,3 mlU/ml ✅️ progesteron: 29,5 ng/ml ✅️ tsh: 3,44 ❌️
14dpo beta: 143,2 mlU/ml
16dpo beta: 351,6 mlU/ml
18dpo beta: 760,7 mlU/ml
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
12t3d prenatalne (07.06) -
Moja przyjaciółka kiedyś mi o tym powiedziała ze ona wiedziała od razu, po prostu to czuła. Nie wierzyłam w to za bardzo 😂
Ale później chyba uwierzyłam w mojej sytuacji. Ja w każdym cyklu starań czekałam do daty okresu, nigdy nie robiłam testu wcześniej. A ze zawsze @ przychodziła jak w zegarku to nie było problemu. A w szczęśliwym cyklu czułam ze muszę ten test zrobić. I co prawda pierwszy wyszedł negatywny bo go zrobiłam zle 🤪 ale już kolejne pozytywne. I to ładne kiiiiilka dni przed terminem okresu. Wiec może coś w tym jest 🤔
Trzymam kciuki aby u Coebie również intuicja nie zawiodła 😁😁AguniWaj94 lubi tę wiadomość
-
Luna33 wrote:Moja przyjaciółka kiedyś mi o tym powiedziała ze ona wiedziała od razu, po prostu to czuła. Nie wierzyłam w to za bardzo 😂
Ale później chyba uwierzyłam w mojej sytuacji. Ja w każdym cyklu starań czekałam do daty okresu, nigdy nie robiłam testu wcześniej. A ze zawsze @ przychodziła jak w zegarku to nie było problemu. A w szczęśliwym cyklu czułam ze muszę ten test zrobić. I co prawda pierwszy wyszedł negatywny bo go zrobiłam zle 🤪 ale już kolejne pozytywne. I to ładne kiiiiilka dni przed terminem okresu. Wiec może coś w tym jest 🤔
Trzymam kciuki aby u Coebie również intuicja nie zawiodła 😁😁
Dziekuje 😘 juz myślałam ze to jakaś moja psychoza ze tak mam .
Z tymi testami na pewno nie wytrzymam do terminu @ mimo że wcześnie będzie bardzo planuje zrobić test pierwszy w środę. Mam cicha nadzieję na najwspanialszy prezent urodzinowy w moim życiu! 💚✊🏼3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
Luna33 wrote:Mocno trzymam kciuki! Koedy zamierzasz testować? Daj znać 🥰
W środę ale to dopiero 8dpo , aczkolwiek wtedy mam urodziny i mocno wierzę że mam szansę na najwspamialszy prezent życia:)3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
Dziewczyny to się chyba dzieje !
Udzielając odpowiedzi na swoje pytanie kiwam potwierdzajaco glowa z uśmiechem i bardzo wielkim strachem .
Trzymajcie kciuki za jutrzejszy test oby potwierdził to co widzę teraz !
https://zapodaj.net/04815dd975687.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 21:31
Miamonia lubi tę wiadomość
3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
AguniWaj94 wrote:Dziewczyny to się chyba dzieje !
Udzielając odpowiedzi na swoje pytanie kiwam potwierdzajaco glowa z uśmiechem i bardzo wielkim strachem .
https://zapodaj.net/04815dd975687.jpg.htmlAguniWaj94 lubi tę wiadomość
-
AguniWaj94 wrote:Dziewczyny to się chyba dzieje !
https://zapodaj.net/04815dd975687.jpg.html -
Kochane , wczoraj zrobiłam oczywiście jeszcze jeden test żeby wiedzieć czy to nie błąd. Wyszła bladziutka ale jednak . Dziś rano biel . Czyli albo biochemiczna albo wczorajsze mnie oszukały... znow . Raz juz miałam taka sytuację niestety .3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
AguniWaj94 wrote:Kochane , wczoraj zrobiłam oczywiście jeszcze jeden test żeby wiedzieć czy to nie błąd. Wyszła bladziutka ale jednak . Dziś rano biel . Czyli albo biochemiczna albo wczorajsze mnie oszukały... znow . Raz juz miałam taka sytuację niestety .
Ja niestety też do tych cierpliwych nie należę i mam dokładnie taką samą sytuację. Wczoraj 8dpo wydawało mi się, że coś widzę (blady cień pojawił od razu po zrobieniu testu): https://zapodaj.net/e8ac8d3fd63ab.jpg.html
A dzisiaj pink test super czuły i super biały...
Dam sobie jeszcze parę dni i zobaczymy co z tego będzie
Osobiście moge tylko bardzo moco nie polecać tych najtańszych testów z Allegro (takie po 1 zł z gorszami, paskowe), bo naprawdę już parę razy mi cień pokazały. Kupiłam chyba z 50 i połowę wyrzuciłam, żeby się nie nakręcać.
W każdy razie - trzymam kciuki za następne testy!
-