Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?
Odpowiedz

Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 15 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na ovu, ale przeglądam forum i widzę, że porównaniu z Wami jestem w sprawach starań zielona jak szczypiorek :)
    Ovu wyznaczyła mi ładnie owulację na trzy dni temu, a mnie naszło na wiosenne "porządki" ze sobą i rozpoczęcie jakichś ćwiczeń. Czy ashtanga joga będzie ok? To intensywny wysiłek - kiedyśjuż ćwiczyłam, ale miałam ok 2-letnią przerwę. Co ewentualnie mogę robić? Będę wdzięczna za wskazówki.

f2w33e3kmaim19t1.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre pytanie, ja testuję za kilka dni, powiedzmy za 5 dni i też nie wiem, czy jutro ćwiczyć normalnie na siłowni....

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 16 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Pytanie co to duży wysiłek??

f2w33e3kmaim19t1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ