SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?
Odpowiedz

Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 15 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na ovu, ale przeglądam forum i widzę, że porównaniu z Wami jestem w sprawach starań zielona jak szczypiorek :)
    Ovu wyznaczyła mi ładnie owulację na trzy dni temu, a mnie naszło na wiosenne "porządki" ze sobą i rozpoczęcie jakichś ćwiczeń. Czy ashtanga joga będzie ok? To intensywny wysiłek - kiedyśjuż ćwiczyłam, ale miałam ok 2-letnią przerwę. Co ewentualnie mogę robić? Będę wdzięczna za wskazówki.

f2w33e3kmaim19t1.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre pytanie, ja testuję za kilka dni, powiedzmy za 5 dni i też nie wiem, czy jutro ćwiczyć normalnie na siłowni....

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 16 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Pytanie co to duży wysiłek??

f2w33e3kmaim19t1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ. Kluczowe 90 dni przed poczęciem – jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ