X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?
Odpowiedz

Czy rozpoczęcie ćwiczeń podczas czekania na testowanie jest bezpieczne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 15 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na ovu, ale przeglądam forum i widzę, że porównaniu z Wami jestem w sprawach starań zielona jak szczypiorek :)
    Ovu wyznaczyła mi ładnie owulację na trzy dni temu, a mnie naszło na wiosenne "porządki" ze sobą i rozpoczęcie jakichś ćwiczeń. Czy ashtanga joga będzie ok? To intensywny wysiłek - kiedyśjuż ćwiczyłam, ale miałam ok 2-letnią przerwę. Co ewentualnie mogę robić? Będę wdzięczna za wskazówki.

f2w33e3kmaim19t1.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre pytanie, ja testuję za kilka dni, powiedzmy za 5 dni i też nie wiem, czy jutro ćwiczyć normalnie na siłowni....

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • Agromi Znajoma

Wysłany: 16 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Pytanie co to duży wysiłek??

f2w33e3kmaim19t1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ