czy sie udalo ?
-
Wspolzylam 08.03 owulacja byla 10.03.
Teraz mam 7 dni przed @ i juz od 16 Dc. Mam nabrzmiale piersi ale nie bola. W 18dc pojawil sie bialy sluz i bylo go duzo tak jakby sciete bialko.. do tego dochodzi slinotok i pare dni wczesniej klucie w lewym jajniku i dziwne uczucie w brzuchu bylo
Czuje sie taka pelna i ciezka .. kostki napuchniete. Co mysliciealicja_ lubi tę wiadomość
mala2456 -
hej mala
mam bardzo podobnie jak ty!! z tym ze owulacje mialam 8/9 marca i oczywiscie codziennie się staraliśmy. mnie bola piersi po bokach i swedza sutki. pare dni wczesniej kluł mnie prawy jajnik i dzis tez. do tego codziennie rano mam biegunke. zrobilam dzis test bo ja mam 4 dni do @ z porannego moczu firmy check and go i wyszla druga kreska blada ale widoczna w kazdym swietle. nie wiem czy juz sie cieszyc czy to blad testu???alicja_ lubi tę wiadomość
Aga29 -
hej Aga29
Mysle zE mozesz sie juz cieszyc. Blada druga kreska moze byc przez to ze masz jeszcze pare dni do okresu. Zapomnialam dodac ze czuje sie tak dziwnie. Mam jakies uderzenia goraca i tak jakby robilo mi sie slabo ale za chwile przechodzi czesto musze siku.. jeju nie nawidze tyle czekac az sie dowiem co jest. Daj znac jak bedzisz juz na 100% pewna trzymam kciuki. A czy mialas tez taki bialy sluz? Jak tak to w ktorym dc tak mniej wiecej?mala2456 -
nie jestem dobra w obserwowaniu sluzu, wiem, ze mam jakby "mokro" caly czas, nie umiem tez okreslic szyjki po owulacji byla wysoko potem nisko teraz znowu wyzej, masakra!
moim zdaniem mozesz isc za 2 dni na bete z krwi i wszystko bedzie jasne. ja tez wybieram sie za 2 dni w piatek. boje sie jeszcze cieszyc zeby potem mocno sie nie rozczarowac, dosc sie naczytalam ze byla druga kreska a potem okres. kupie jeszcze dwa testy zrobie jutro i pojutrze. Boze tak bardzo chcialabym zeby sie udalo. Od kiedy sie starasz mala?Aga29 -
widze ze obie jestescie nowe, to o czym mowicie to moze byc objaw ciazy, wiem, ze sie nakrecacie, mialam dokladnie to samo w poprzednim cyklu a niestety sie nie udalo. objawy sa tak rozne ze praktycznie wszystko mozna sobie przypisac do ciazy. test faktycznie jest bardzo dobrym znakiem ale jeszcze moze sie zmienic, nawet kilka dni temu byla taka sytuacja ze dziewczyna miala blada kreske a potem dostala cos w rodzaju krotkiej @ i zrobila znowu test i byl negatywny. najlepiej poczekac pare dni, zrobic test i potwierdzic beta
-
nick nieaktualnyAga8511 wrote:hej mala
mam bardzo podobnie jak ty!! z tym ze owulacje mialam 8/9 marca i oczywiscie codziennie się staraliśmy. mnie bola piersi po bokach i swedza sutki. pare dni wczesniej kluł mnie prawy jajnik i dzis tez. do tego codziennie rano mam biegunke. zrobilam dzis test bo ja mam 4 dni do @ z porannego moczu firmy check and go i wyszla druga kreska blada ale widoczna w kazdym swietle. nie wiem czy juz sie cieszyc czy to blad testu???
jak wyszła blada kreska widoczna w każdym świetle to na 99% można już gratulować! -
Wczoraj znowu test pozytywny i mocniejsza kreska, z tym ze robilam dopiero wieczorem bo rano bylam w pracy i pech chcial ze jeszcze zaspalam i zapomnialam rano go zrobic.
Wszystko byloby dobrze tylko ze wczoraj mialam chwilowe mocne bole jajnika i wieczorem bol jak na okres.. piersi nie bola, sa nabrzmiale jak przed okresem. sama juz nie wiem co myslec, chyba zostalo tylko czekanie. do srody juz nie daleko..alicja_, Magda lena lubią tę wiadomość
mala2456 -