X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to ciąża ?
Odpowiedz

Czy to ciąża ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RoksanaE Nowa

Wysłany: 12 listopada 2024, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , jestem tu nowa .
    Ostatnia miesiączkę miałam 9 października , owulacja według kalendarza wypadała 25 , 31 zobaczyłam delikatne brązowe plamienie , 9 listopada miała pojawić się miesiączka więc 10 z rana zrobiłam test ciążowy lecz niestety negatywny. Czy jest jeszcze szansa że jednak test się myli . Z góry dziękuję za odpowiedź

• EveSavi Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2024, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RoksanaE wrote:
    Witam , jestem tu nowa .
    Ostatnia miesiączkę miałam 9 października , owulacja według kalendarza wypadała 25 , 31 zobaczyłam delikatne brązowe plamienie , 9 listopada miała pojawić się miesiączka więc 10 z rana zrobiłam test ciążowy lecz niestety negatywny. Czy jest jeszcze szansa że jednak test się myli . Z góry dziękuję za odpowiedź

U mnie była ciąża a 2 testy negatywne, wynik bety 49, po 2 dniach 179, niestety ciąża biochemiczna. Powiedz jak się to u Ciebie rozwinęło?

karasol lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ