Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to ciąża
Odpowiedz

Czy to ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mannam Nowa

Wysłany: 24 stycznia, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 😊Wczoraj zrobiłam 2 testy ciążowe, kreski nie były super grube, ale jednak widoczne, lekko różowe. Kilka miesięcy temu poroniłam i ginekolog powiedziała, żeby odrazu brać luteinę jak tylko zobaczę 2 kreski na teście. Dzisiaj powtórzyłam test, ale 2 kreska była słabsza niż wczoraj, mimo, że ten był robiony z porannego moczu a te wczorajsze nie. Jakieś 3 albo 4 dni temu miałam minimalne brazowe plamienie i od tamtego czasu mam bol jak przed okresem. Zero bólu piersi czy innych objawow. Czy ktoś tak miał i jednak była to ciąża?

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zrobić betę z krwi i powtórzyć po 48h. Testy z moczu wychodzą różnie i nie zawsze się dobrze wybarwiają z pierwszego moczu 🙂

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
    💉 Acard, Duphaston

2026r. ⏳
    👦🏻 badanie nasienia ✅ chromatyna ✅
    👩🏻 Androgeny ❌ HOMA-IR ✅

07.2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.

✨23.08.2022r. F 🩵 🌈

2021r. - 2x 5tc 💔
  • Larsa Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje testy były cały czas takie same mimo że beta rosła. Też polecam krew

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ