X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to mogła być ciąża biochemiczna?
Odpowiedz

Czy to mogła być ciąża biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lupo Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    5 dni przed planowaną miesiączką miałam różowe plamienie, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam - nakręciłam się, że to plamienie implementacyjne. Niestety miesiączka przyszła w terminie. Dzień przed miesiączka zrobiłam test ciążowy - był negatywny.
    Czy to mogła być ciąża biochemiczna? Jeśli tak - chyba daje mi to nadzieje. Do tej pory nawet biochemicznej ciąży nie miałam...

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 października 2021, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lupo wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    5 dni przed planowaną miesiączką miałam różowe plamienie, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam - nakręciłam się, że to plamienie implementacyjne. Niestety miesiączka przyszła w terminie. Dzień przed miesiączka zrobiłam test ciążowy - był negatywny.
    Czy to mogła być ciąża biochemiczna? Jeśli tak - chyba daje mi to nadzieje. Do tej pory nawet biochemicznej ciąży nie miałam...
    Hej w tym momencie to tak naprawdę nie ma szans powiedzieć czy to była biochemiczna .... Gdybyś zdążyła zrobić test między plamieniem a okresem i był by chociaż cień to tak można by podejrzewać ale same plamienie nie daje nadziei że cokolwiek się ruszylo. Staram się już dosyć długo i miewałam różowe plamienia które niestety nic nie znaczyly a tylko robiły nadzieję 😕

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Lupo Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2021, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ