Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to mogła być ciąża biochemiczna?
Odpowiedz

Czy to mogła być ciąża biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lupo Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    5 dni przed planowaną miesiączką miałam różowe plamienie, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam - nakręciłam się, że to plamienie implementacyjne. Niestety miesiączka przyszła w terminie. Dzień przed miesiączka zrobiłam test ciążowy - był negatywny.
    Czy to mogła być ciąża biochemiczna? Jeśli tak - chyba daje mi to nadzieje. Do tej pory nawet biochemicznej ciąży nie miałam...

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 października 2021, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lupo wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    5 dni przed planowaną miesiączką miałam różowe plamienie, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam - nakręciłam się, że to plamienie implementacyjne. Niestety miesiączka przyszła w terminie. Dzień przed miesiączka zrobiłam test ciążowy - był negatywny.
    Czy to mogła być ciąża biochemiczna? Jeśli tak - chyba daje mi to nadzieje. Do tej pory nawet biochemicznej ciąży nie miałam...
    Hej w tym momencie to tak naprawdę nie ma szans powiedzieć czy to była biochemiczna .... Gdybyś zdążyła zrobić test między plamieniem a okresem i był by chociaż cień to tak można by podejrzewać ale same plamienie nie daje nadziei że cokolwiek się ruszylo. Staram się już dosyć długo i miewałam różowe plamienia które niestety nic nie znaczyly a tylko robiły nadzieję 😕

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Lupo Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2021, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ