Czy to może być ciąża?
-
Witam.
Mam taki problem bo nigdy nie plamilam. Kochałam się z mężem w sobotę 4.01.20r
W niedzielę dostałam okres dziś jest 14 dzien cyklu i plamię na brązowo cały dzień i czuję dyskomfort w brzuchu oraz dziwnie się czuję. Owulacji nie mam i nie wygląda ( negatywne testy, obserwacja śluzu oraz szyjki macicy) na to żeby się zbliżała a szyjka macicy jest długa nisko miękka i otwarta. Co to może być? Miał ktoś tak? Zawsze na owulacje boli mnie brzuch oraz mam dużo śluzu tym razem nie mam tak. -
Hej!
W obecnej sytuacji nie bardzo mam możliwość żeby wybrać się do lekarza więc może Was się poradzę
W marcu dzień przed owulacją uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Przed okresem miałam objawy inne niż zwykle- nigdy nie bolały mnie piersi a tym razem były większe, bolące i były widoczne żyłki. Okres też był inny niż zwykle, zaczął się dwudniowym brązowym plamieniem co też wczesniej mi się nie zdarzało. Trwał 7 dni (łącznie z tym plamieniem). Brzuch bolał mnie dużo mniej niż zwykle. Dzisiaj jest 11 dzień cyklu, a od wczoraj boli mnie podbrzusze i mam brązowe plamienia co wcześniej nigdy się nie zdarzało. Kłują mnie też jajniki, najczęściej lewy. Co to może być ?
Robiłam dwa testy ciążowe, ostatni w dzień spodziewanej miesiączki i był negatywny. Moje cykle są dość nieregularne ale zazwyczaj trwają 32-35 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 16:21
-
Skoro miałaś okres, i test wyszedł negatywny to nie jesteś w ciąży. Skąd plamienie, tego żadna z nas nie wie. W takich przypadkach tylko wizyta u ginekologa, często miałam przed okresem objawy które wcześniej się nie pojawiały. Tez miałam plamienia przed miesiączka, których nigdy nie miałam. Jaka była przyczyna? Nie wiadomo
-