X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to moze być późna implantacja?
Odpowiedz

Czy to moze być późna implantacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Endżi1 Nowa

Wysłany: 17 maja, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem tu nowa, czytam Was od jakiegoś czasu. Mam pewien problem, a mianowicie. Mam cykle 25-26 dniowe, według kalendarza dzień owulacji wypadł mi 1-2 maja. Kochaliśmy się z mężem 1,2 i 3 maja. Dziś przypadł dzień rozpoczęcia nowego cyklu czyli @, a tu nic. Zero objawów zbliżającej się @. Zawsze, 2-3 dni przed Mam plamienia, 4-5 dni przed bolą mnie piersi. Wczoraj na papierze zauważyłam śluz w małymi plamkami krwi, oprócz tego pobolewa mnie podbrzusze, ale nie jak na okres, i mam dziwne uczucie rozpierania podbrzusza. Zrobiłam dziś rano dwa testy, ale białe, nawet cienia cienia nie było. Dziś wypadłby 13-14dpo. Nie mam 100% pewności, że owulacja była, chociaż sądząc po objawach itp to na 95% była. Czy mimo tego, że jest już ten 14dpo, to możliwe, żeby ta wczorajsza krew była objawem późnej implantacji? Planuję jutro zrobić jeszcze jeden test, no chyba że @przyjdzie. Jak będzie negatyw, to skocze w pon na betę. Czy któraś z Was miała może podobnie? A może okres się spóźniał kilka dni, testy negatywne, a beta jednak wskazywała na ciążę? Staramy się o drugie dziecko, z pierwszą ciążą nie było problemów, tzw. 'złoty strzał'. No i jedynym objawem był brak objawów zbliżającej się @ . Żadnego bólu podbrzusza, plamienia implantacyjnego, nic. Test zrobiony dzień przed terminem @ pokazal dwie konkretne, grube krechy.
    Teochę jestem już zafiksowana, bo czuję się całkiem inaczej niż przed @, a mimo wszystko testy negatywne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ