X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to może zwiastować ciążę ?
Odpowiedz

Czy to może zwiastować ciążę ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2024, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tutaj nowa mam pytanie jestem 5 dni po owulacji i dalej mam ciągnący przezroczysty i gęsty śluz nie jest ona cały czas ale codziennie przynajmniej dwa razy jak jestem w toalecie to mogę go zauważyć czy to może być oznaka ciąży ? Czy tylko sama doszukuję się chodźmy najmniejszych objawów dodam jeszcze że czuję bóle w podbrzuszu takie jak na okres 😕

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2024, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dni po owulacji to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło. Czekaj cierpliwie na termin miesiączki i zrób test 😉

Monikahaa123 lubi tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ