X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to może zwiastować ciążę ?
Odpowiedz

Czy to może zwiastować ciążę ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2024, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tutaj nowa mam pytanie jestem 5 dni po owulacji i dalej mam ciągnący przezroczysty i gęsty śluz nie jest ona cały czas ale codziennie przynajmniej dwa razy jak jestem w toalecie to mogę go zauważyć czy to może być oznaka ciąży ? Czy tylko sama doszukuję się chodźmy najmniejszych objawów dodam jeszcze że czuję bóle w podbrzuszu takie jak na okres 😕

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2024, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dni po owulacji to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło. Czekaj cierpliwie na termin miesiączki i zrób test 😉

Monikahaa123 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01/25- start IVF
    25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 03/25

💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina

Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ