X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to może zwiastować ciążę ?
Odpowiedz

Czy to może zwiastować ciążę ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 15 lutego, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tutaj nowa mam pytanie jestem 5 dni po owulacji i dalej mam ciągnący przezroczysty i gęsty śluz nie jest ona cały czas ale codziennie przynajmniej dwa razy jak jestem w toalecie to mogę go zauważyć czy to może być oznaka ciąży ? Czy tylko sama doszukuję się chodźmy najmniejszych objawów dodam jeszcze że czuję bóle w podbrzuszu takie jak na okres 😕

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 15 lutego, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dni po owulacji to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło. Czekaj cierpliwie na termin miesiączki i zrób test 😉

Monikahaa123 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ