czy to pms czy ciąza
-
Witam
Od 7 dni zauważyłam , że moje piersi się powiekszyły i sutki są wrażliwe nawet są takie na dodatek twarde i stojące . Towarzysza mi na co dzień gazy:( od jakiegoś czasu . Wczesniej przez 2 cykle zaobserwołam objawy pms w postaci wrażliwych piersi ale teraz to trwa o wiele dłuzej . W czasie obecnego cyklu przez 3 minuty poczułam się strasznie źle , jakby mnie ciągło na wymioty . i to się zdarzyło tylko raz . ile może trwać zespol napięcia przedmiesiączkowego ? podejzewam ciąze ....dodam że jestem w trakcie leczenia tarczycy . I mysle ze to nie ciąza...chociaz mam taka mała nadziejeżoneczka -
Niestety i przy silnym pms ma sie zawroty glowy metaliczny smak w ustach oraz mdlosci..Tak mialam w poprzednim cyklu..Bylam przekonana ze ejstem w ciazy bo moje piersui zrobily sie ogromniaste i mialam wrazenie ze pekna...Na dwoje babka wrozyla..test rozwieje wszystko..Mi przeszlo w cudowny sposob jak tylko sie @ pojawila...
-
u mnie trwal rowniutko caly tydzien od czwarku do srody..w czwartek rano przyszla@ a w ciagu tego tyg miewalam nawet migreny cos co nie zdarzyloi mi sie nigdy wczesniej bol okropny reakcja mdlosciami na swiatlo i halas...to byl koszmar.Na szczescie nastepny cykl juz byl normalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:13
-
zoneczka wrote:czy pms jest dowodem na to że owulacja wystąpiła ? u mnie to przebiega w taki sposob ze odczuwam pełneiszcze piersi i wrazliwe sutki . nie mam innych objawów .
Nie. Jedynym dowodem, że owulacja potwierdziła jest: skok temperatury, usg.Miasa lubi tę wiadomość
-