Czy w końcu się udało?
-
nick nieaktualnyWitam. Chciałabym podzielić się z Wami swoją historią. Od 6 lat staramy się z mężem o dzidziusia. Jestem po ciąży pozamacicznej i dwóch poronieniach. Ostatnie 1,5 roku temu. Teraz spóźnia mi się okres o 5 dni. Mam jednak delikatne plamienie, głównie po skorzystaniu z toalety. Na zrobienie testu HCG czekam do poniedziałku. Od trzech dni leżę w łóżku, biorę witaminy, leki na tarczycę (niedoczynność) oraz 3x1 duphaston (profilaktycznie bo został mi po poronieniu). może to głupie, ale mam nadzieję, że się uda. Chociaż jestem przed testowaniem to mam pewne objawy: gazy, częstomocz, kłucie w podbrzuszu oraz lekkie mdłości. Myślicie, że w końcu mogło nam się udać? te 3 dni do testu to istna katorga ale boję się robić zwykły test. zawsze po zrobieniu testu ze sklepu, gdy wyszedł negatywny po ok. 30 min dostawałam okres mimo, że był spóźniony. pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:07
-
nick nieaktualnyJUstynka nie wiem czy jest sens tak się katować ja na Twoim miejscu zrobiłabym test sikany, bo do poniedziałku jeszcze trochę czasu i zwariujesz z niepewności Jeśli nie jesteś w ciąży to @ przyjdzie tak czy tak, a jeśli jesteś to nie ma na co czekać z testem bo już masz AŻ 5 dni po terminie. Trzymam kciuki aby się udało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-