Czy wynik jest już wiarygodny?
-
Witam. Okres spóźnia Mi się tydzień. Rano zrobilam test wyszla jedna kreska
Niepokoi mnie objaw no latam co chwilę do łazienki i sikam a okresu jak nie było tak nie ma.
Czy po takim czasie ciąża by się już pokazała ?
Czy Jak pójdę na betę to pokaże ciążę.? -
Paula101095 wrote:Witam. Okres spóźnia Mi się tydzień. Rano zrobilam test wyszla jedna kreska
Niepokoi mnie objaw no latam co chwilę do łazienki i sikam a okresu jak nie było tak nie ma.
Czy Jak pójdę na betę to pokaże ciążę.?
Częste sikanie nie może być pewnym wyznacznikiem ciąży 😀29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Cichawoda wrote:Powinnaś powtórzyć test i pójść na betę. Może spóźnia Ci się okres bo owulacja wystąpiła w późniejszych dniach.
Częste sikanie nie może być pewnym wyznacznikiem ciąży 😀
Dziekuje za odpowiedź. Ogólnie nie wiem kiedy miałam owulacje bo w sierpniu wcale nie miałam sluzu płodnego 😔 -
Paula101095 wrote:Dziekuje za odpowiedź. Ogólnie nie wiem kiedy miałam owulacje bo w sierpniu wcale nie miałam sluzu płodnego 😔29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Paula101095 wrote:Witam. Okres spóźnia Mi się tydzień. Rano zrobilam test wyszla jedna kreska
Czy Jak pójdę na betę to pokaże ciążę.?
Ja mam cykle 28 dni a ostatnio dostałam okres po 40 dniach. Stres,pogoda,choroba a czasem nawet leki potrafią rozregulować cykl. Brak owulacji też może wydłużyć lub skrócić cykl 😉Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -