X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy wynik jest już wiarygodny?
Odpowiedz

Czy wynik jest już wiarygodny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2023, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Okres spóźnia Mi się tydzień. Rano zrobilam test wyszla jedna kreska

Niepokoi mnie objaw no latam co chwilę do łazienki i sikam a okresu jak nie było tak nie ma.
    Czy po takim czasie ciąża by się już pokazała ?
    Czy Jak pójdę na betę to pokaże ciążę.?

• Cichawoda Ekspertka

Wysłany: 10 września 2023, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula101095 wrote:

Niepokoi mnie objaw no latam co chwilę do łazienki i sikam a okresu jak nie było tak nie ma.
    Powinnaś powtórzyć test i pójść na betę. Może spóźnia Ci się okres bo owulacja wystąpiła w późniejszych dniach.
    Częste sikanie nie może być pewnym wyznacznikiem ciąży 😀

29👱‍♀️👦

Starania od 05.2022

07.12.2023 ⏸️
    24.12.2022 💔
    29.01.2024 ⏸️
    12.02.2024 💔
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2023, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichawoda wrote:
    Powinnaś powtórzyć test i pójść na betę. Może spóźnia Ci się okres bo owulacja wystąpiła w późniejszych dniach.
    Częste sikanie nie może być pewnym wyznacznikiem ciąży 😀

Dziekuje za odpowiedź. Ogólnie nie wiem kiedy miałam owulacje bo w sierpniu wcale nie miałam sluzu płodnego 😔

• Cichawoda Ekspertka

Wysłany: 10 września 2023, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula101095 wrote:
    Dziekuje za odpowiedź. Ogólnie nie wiem kiedy miałam owulacje bo w sierpniu wcale nie miałam sluzu płodnego 😔
    Możliwe, że owulacji nie było i miesiączka może się spóźniać. Czasem się zdarza w cyklu więcej stresu, wahania hormonalne i miesiączka wariuje 🫤

29👱‍♀️👦

Starania od 05.2022

07.12.2023 ⏸️
    24.12.2022 💔
    29.01.2024 ⏸️
    12.02.2024 💔
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 września 2023, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula101095 wrote:

Zrób najlepiej betę
    Ja mam cykle 28 dni a ostatnio dostałam okres po 40 dniach. Stres,pogoda,choroba a czasem nawet leki potrafią rozregulować cykl. Brak owulacji też może wydłużyć lub skrócić cykl 😉

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ