X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?
Odpowiedz

Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobiłam test jest pozytywny tylko druga kreska jest trochę jaśniejsza czy mogę się już cieszyć? Sory za głupie pytania ale jestem w szoku

Anna25
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jestem dzień po spodziewanej miesiaczce test zrobiłam teraz bo nie chciało mi się czekać do rana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:42

Anna25
  • Mała_blondyneczka88 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej idź zrób bete albo powtórz test

2grdp3oc7vyobd36.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Blada kreska to też kreska. ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ