X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?
Odpowiedz

Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobiłam test jest pozytywny tylko druga kreska jest trochę jaśniejsza czy mogę się już cieszyć? Sory za głupie pytania ale jestem w szoku

Anna25
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jestem dzień po spodziewanej miesiaczce test zrobiłam teraz bo nie chciało mi się czekać do rana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:42

Anna25
  • Mała_blondyneczka88 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej idź zrób bete albo powtórz test

2grdp3oc7vyobd36.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Blada kreska to też kreska. ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ