X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?
Odpowiedz

Druga kreska bledsza czy na pewno ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobiłam test jest pozytywny tylko druga kreska jest trochę jaśniejsza czy mogę się już cieszyć? Sory za głupie pytania ale jestem w szoku

Anna25
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jestem dzień po spodziewanej miesiaczce test zrobiłam teraz bo nie chciało mi się czekać do rana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:42

Anna25
  • Mała_blondyneczka88 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej idź zrób bete albo powtórz test

2grdp3oc7vyobd36.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Blada kreska to też kreska. ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ