X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po czasie
Odpowiedz

Druga kreska po czasie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października 2024, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiaczke dostałam trzy dni przed terminem (zawsze dostaje w ten sam dzień, lub po terminie, nigdy wcześniej). Była dosyć skąpa i trwała trzy dni ale nie wyglądała na plamienie implantacyjne. Ostatnio dosyć dziwnie się czuję, jestem cały czas zmęczona. Zrobiłam wczoraj test, i po jakimś czasie pojawiła się dosyć widoczna druga kreska. Nie było to w ciągu 5min ale jednak się pojawiła. Dziś rano zrobiłam drugi test, i również po jakimś czasie wychodzi bladziutka druga kreska. Co o tym myśleć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2024, 08:47

• Minia000 Autorytet

Wysłany: 24 października 2024, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaz fotkę testu. ;) po jakimś czasie to ile?
    Najlepsza odpowiedź da Ci zbadanie bety z krwi.

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 01.2023 r.

06.24 start stymulacji lamettą
    08.24 💔 8tc poronienie samoistne

11.24 pierwsza wizyta w klinice

AMH - 2,0💪
    Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
    Kariotypy prawidłowe 💪
    Jajowody drożne 💪
    On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪

03.25 kwalifikacja in vitro 💪
    04.25- stymulacja
    16.04.25 - punkcja 6, mamy jednego ❄️ 6BB
    19.05.25 - FET ⏳️🤞🍀🍀
    25.05.25 - ⏸️
    7dpt - beta 47,5, prog 13,10
    9dpt - beta 147, prog 26,70
    11dpt- beta 362, prog 18,60
    14dpt- beta 1346, prog 26,10🤞🍀
    Chwilo trwaj! ❤️
  • Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października 2024, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://forumginekologiczne.pl/forum/druga-kreska-po-czasie/watek/1589839/1 Tutaj wrzuciłam zdjecje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ