Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po czasie
Odpowiedz

Druga kreska po czasie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiaczke dostałam trzy dni przed terminem (zawsze dostaje w ten sam dzień, lub po terminie, nigdy wcześniej). Była dosyć skąpa i trwała trzy dni ale nie wyglądała na plamienie implantacyjne. Ostatnio dosyć dziwnie się czuję, jestem cały czas zmęczona. Zrobiłam wczoraj test, i po jakimś czasie pojawiła się dosyć widoczna druga kreska. Nie było to w ciągu 5min ale jednak się pojawiła. Dziś rano zrobiłam drugi test, i również po jakimś czasie wychodzi bladziutka druga kreska. Co o tym myśleć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października, 08:47

• Minia000 Ekspertka

Wysłany: 24 października, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaz fotkę testu. ;) po jakimś czasie to ile?
    Najlepsza odpowiedź da Ci zbadanie bety z krwi.

• Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://forumginekologiczne.pl/forum/druga-kreska-po-czasie/watek/1589839/1 Tutaj wrzuciłam zdjecje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ