X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po czasie
Odpowiedz

Druga kreska po czasie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października 2024, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiaczke dostałam trzy dni przed terminem (zawsze dostaje w ten sam dzień, lub po terminie, nigdy wcześniej). Była dosyć skąpa i trwała trzy dni ale nie wyglądała na plamienie implantacyjne. Ostatnio dosyć dziwnie się czuję, jestem cały czas zmęczona. Zrobiłam wczoraj test, i po jakimś czasie pojawiła się dosyć widoczna druga kreska. Nie było to w ciągu 5min ale jednak się pojawiła. Dziś rano zrobiłam drugi test, i również po jakimś czasie wychodzi bladziutka druga kreska. Co o tym myśleć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2024, 08:47

• Minia000 Autorytet

Wysłany: 24 października 2024, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaz fotkę testu. ;) po jakimś czasie to ile?
    Najlepsza odpowiedź da Ci zbadanie bety z krwi.

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 01.2023 r.

08.24 💔 8tc poronienie samoistne

AMH - 2,0💪
    Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
    Kariotypy prawidłowe 💪
    Jajowody drożne 💪
    On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪

03.25 kwalifikacja in vitro 💪
    04.25- stymulacja
    16.04.25 - punkcja 6, mamy jednego ❄️ 6BB
    19.05.25 - FET ⏳️🤞🍀🍀
    25.05.25 - ⏸️
    NIFTY pro, ryzyka niskie, czekamy na coreczke 🥰

38+4 tc - nasz cud na świecie❤️
  • Jakniezwariowac Nowa

Wysłany: 24 października 2024, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://forumginekologiczne.pl/forum/druga-kreska-po-czasie/watek/1589839/1 Tutaj wrzuciłam zdjecje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ