X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po kilku godzinach
Odpowiedz

Druga kreska po kilku godzinach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zdarzyło się Wam, że druga kreska na teście ciążowym pojawiła się po kilku godzinach i faktycznie byłyście w ciąży?

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

starania wspomagane od 08.2020.

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtorz rano test...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam miałam dwa razy i byłam w ciąży .Kolzenka miała i nie była.Także trzeba poczekać

• MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie zrobiłam drugi, ale w ciągu dnia i wydaje mi się, że mój mocz nie był odpowiedni, za bardzo rozrzedzony i na tym teście jest jakaś kreska, widoczna pod sama nie wiem jakim kątem. Bardzo, bardzo słaba. Kupiłam jeszcze jeden test z czułością 10, zrobię jutro rano. Chciałabym, by to była prawda. Nigdy dotąd, a zrobiłam już dużo testów, nie pojawił mi się żaden cień.

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

starania wspomagane od 08.2020.

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co?

golonat lubi tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ