X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Duphaston - skurcze macicy
Odpowiedz

Duphaston - skurcze macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was brała duphaston i miała podczas przyjmowania lekkie skurcze macicy? Mam tak drugi dzień, a przed tym czułam ból jak na okres tylko mniej intensywny. Trochę się martwię... Dosłownie czuję cała macicę, taki tępy ból.

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 26 września 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja biorę duphaston co miesiąc od kilku lat ale żadnych takich przykrych dolegliwości nie miałam. Może skonsultuj to z lekarzem ?

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 26 września 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Chyba jutro zadzwonię do lekarza i zapytam czy tak może być.
    Pozdrawiam :)

• Anjea Nowa

Wysłany: 6 października 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam dokładnie tak samo. Już po 1 tabletce zaczęłam czuć takie bóle jak na @ tylko delikatniejsze. Po 2 dniach już było Ok, bóle minęły.

A.
  • Klaudzka Nowa

Wysłany: 1 listopada 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam takie objawy

Wrzesień 2020 - rozpoczęcie starań
    Marzec 2021 - poronienie 7t
    Listopad 2021 - ?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ