Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie duży pęcherzyk graffa a owulacja i ciąża
Odpowiedz

duży pęcherzyk graffa a owulacja i ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tygrysica Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,miala któras z Was taka sytuacje? moj pecherzyk graffa w 22 dc mial 3 cm i zastanawiam sie czy to moze byc ciaza z tego..

,,Jeśli sam nie doświadczasz cudu, bądź cudem dla innych "
    Nick Vujicic
    zyak299oxzy7tkrp.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mój miał 34 mm to był już określany jako torbiel płynowa... jajnik bolał mnie aż do miesiączki... więc powiedziałabym że z 3 cm ciąży nie będzie.

2020 :)
    2023 :)
  • Tygrysica Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez bobolewa,ale z drugiej strony takze daje sie odczuc,takze zobaczymy :)

,,Jeśli sam nie doświadczasz cudu, bądź cudem dla innych "
    Nick Vujicic
    zyak299oxzy7tkrp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pęcherzyk miał w 14 dc 3 cm i lekarz powiedział żeby sobie nie robić za dużo nadziei bo jest trochę za duży a w 18 dc okazało się że zrobiła się torbiel krwotoczna wielkości ponad 4 cm i płyn w zatoce więc wygląda na to że ovu była. Tylko że staranek nie było bo myśleliśmy że już po ptakach :/.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ