Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dzień dobry
Odpowiedz

Dzień dobry

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna 123444 Nowa

Wysłany: 19 lutego, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy mogłam zajść w ciążę
    10 Lutego dostałam miesiączkę po 5 dniach skończyło się i zaczęłam kochać się z moim mężem bez zabezpieczenia 8 Lutego po stosunku dostałam plamienie czy to możliwe że na testach dzisiejszych niewiele widać pokaże i proszę o odpowiedź.

• Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna 123444 wrote:
    Mam pytanie czy mogłam zajść w ciążę
    10 Lutego dostałam miesiączkę po 5 dniach skończyło się i zaczęłam kochać się z moim mężem bez zabezpieczenia 8 Lutego po stosunku dostałam plamienie czy to możliwe że na testach dzisiejszych niewiele widać pokaże i proszę o odpowiedź.

10 lutego dostałaś okresu, a 8 lutego miałaś plamienie? Napisz wszystko jeszcze raz i poprawnie 🙂 bo chyba się pomyliłaś

Marta.R., Karos31, damrade lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️28
    🧑🏻‍🦱28

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę to zawiłe, natomiast seks bez zabezpieczeń zawsze niesie ze sobą możliwość ciąży 🙂

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ