dziewczyny pomozcie!
-
Czyli jednak jest nadzieja Jutro kupie i zrobie we wtorek rano bardzo wam dziekuje!! 3 dni temu robilam z tej samej firmy i nie pojawilo sie nic a dzis jakis delikatny cien mam nadzieje ze we wtorek bedzie widac lepiej ten zrobilam okolo 11 nie z porannego moczu. Dziekuje wam jeszcze raz !!
-
Morisek28 wrote:A jakieś objawy miałaś ze zrobiłaś test?
Od kilku dni takie delikatne bezbolesne skurcze.. Sennosc nigdy w ciagu dnia nie sypiam i temp utrzymuje sie od 36.8 do 37.3.. I palenie z dnia na dzien rzucilam Ii jakies takie przeczucie :p
-
Astoriaa i morisek28
Tak to pink test troche mnie zmartwilyscie ale wierze ze sie udalo bo ten sam test robilam 3 dni temu i nie bylo nic zadnego cienia , jutro rano kupie z innej firmy i zrobie rano we wtorek o ile wytrzymam do tego czasu ;p oby bylo dobrze...
Gdy zrobilam ten 1 i zobaczylam jedna kreske to mnie zdolowalo ale nastepnego dnia obudzila sie we mnie nadzieja gdy zauwazylam ten rozowy sluz wiec pomyslalam ze moze dopiero zarodek sie zagniezdza i dlatego test wyszedl negatywnie.. Przy pierwszej ciazy pamietam mialam krwawienie a teraz tylko ten sluz jakby podbarwiony krwia...
Nadzieje budzi tez we mnie to ze za dwa dni powinna byc @ a ja mam nadal pelno gestego i klejacego sluzu a zawsze przed @ bylo sucho....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:04
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Chcedrugiedziecko
mam nadzieję, że tak w ogóle to pink się nie pomylił, tylko jest czulszy od tego, który robiłam później.
Mam nadzieję, że obie jesteśmy w ciąży.
Ja testuję jutro, bo nie wytrzymam dłużej
Daj znać jak tam u Ciebiechcedrugiedziecko lubi tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Chcedrugiedziecko
mam nadzieję, że tak w ogóle to pink się nie pomylił, tylko jest czulszy od tego, który robiłam później.
Mam nadzieję, że obie jesteśmy w ciąży.
Ja testuję jutro, bo nie wytrzymam dłużej
Daj znać jak tam u Ciebie
Jasne ze dam znac Ty tez koniecznie daj znac!!! Oby byly u nas dwie kreseczki!!
-
nick nieaktualny
-