X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie dziwna kreska
Odpowiedz

dziwna kreska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam dziś test, niby wcześnie ale tak jakoś wyszło :)
    i wszystko byłoby fajnie, gdyby nic nie było albo pojawiła się kreska "normalna"
    a na moim teście pojawiła się jasna kreska, widoczna ale bardzo blisko kreski kontrolnej, która jest bardzo ciemna.
    spotkałyście się kiedyś z czymś takim? test uszkodzony, czy może faktycznie coś jest?
    nie wiem, czy powtarzać jutro, bo i tak wcześnie, a poza tym mam test tej samej firmy
    co o tym sądzicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozesz jutro powtorzyc, choc wynik moze byc jeszcze niepewny, powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś kreska podobnie jak wczoraj, jasna ale nie na miejscu, co prawda bliżej środka niż kreski C ale dalej nie na swoim miejscu. wiem, ze wcześnie zrobiłam, ale gdyby nic nie było to było by jasne, że za wcześnie, albo nie ma, a tak to jest kreska czy kreski nie ma? :)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest kreska :) skąd wiesz, że ma być na innym miejscu? Nie wiadomo gdzie producent naniósł na pasek odczynnik. Zrób test innej firmy :)

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro zrobię znowu i zobaczymy. chciałam dziś na betę iść ale wyniki dopiero we wtorek ?! dziwne lab. w poniedziałek pójdę do innego, tam wyniki są tego samego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam napisać, jeśli ktoś by miał taki przypadek, że ta dziwna kreska była kreską :)

zielarka, Manieczka86 lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super! Spokojnych!

FITop1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ