X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwne cykle?!
Odpowiedz

Dziwne cykle?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina2017 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś by umiał pomoc ?
    6 dni temu pierwszy test owulacyjny i pozytywny 5 dni temu był pik bo był bardzo mocny ale następnego dnia znów pozytywny, przedwczoraj nie robiłam a wczoraj kupiłam nowe i kreska lekko jaśniejsza niż ta do sprawdzania wiec niby negatywny ale dziś znów z drugiego moczu test i co?? No pozytyw. za 9 dni planowy okres ale w tym cyklu brałam tabletkę dzień po wiec pewnie się wydłuży;( mam nadzieje ze zadziałała i może te owu to po prostu hormony bo przecież ellaone to burza hormonów! No i skok temperatury zbytnio nie nastąpił? S tamtym cyklu to po owulce miałam z 36,9?? Teraz to najwZyej jest 36,4 wiec to daje ni nadzieje ze w ciąży nie jestem, a śluz mam nawet nie tyle co rozciągliwy a dosłownie wodnisty, a jak to człowiek w strachu się naczyta w internecie to wodnisty ciaza, wodnisty po zapłodnieniu!! Nie wiem co myśleć, boje się ale co poradzić.. jeszcze dodam, że nie bolą mnie piersi ale co jakiś czas kłuje mnie jakby jajniki? Nie mam pojęcia i coś tak ciągnie ale w tamtym cyklu przy owulce tez tak miałam albo se wmawiam po prostu:/ byłabym wdzieczna jakbyście napisały co sądzicie (ponownie) (potrzebuje wsparcia bo partner nie chce słuchać o moim strachu bo mówi ze ma dość) ( potrzebuje pocieszenia bo stres mnie wykancza…)

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test, a najlepiej betę. Wszystkie te objawy mogą, ale nie muszą oznaczać ciąży. Dodatkowo tabletka "po" mogła namieszać w hormonach :)

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios

Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
    ✨ 13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
    ⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
    💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
    💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
    💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
    ✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
    ✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
    ✨16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
    ✨07.05 prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕, brak ryzyk
    ✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
    ⏳11.06 USG
    ⏳02.07 drugie prenatalne

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ