X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwne cykle?!
Odpowiedz

Dziwne cykle?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina2017 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś by umiał pomoc ?
    6 dni temu pierwszy test owulacyjny i pozytywny 5 dni temu był pik bo był bardzo mocny ale następnego dnia znów pozytywny, przedwczoraj nie robiłam a wczoraj kupiłam nowe i kreska lekko jaśniejsza niż ta do sprawdzania wiec niby negatywny ale dziś znów z drugiego moczu test i co?? No pozytyw. za 9 dni planowy okres ale w tym cyklu brałam tabletkę dzień po wiec pewnie się wydłuży;( mam nadzieje ze zadziałała i może te owu to po prostu hormony bo przecież ellaone to burza hormonów! No i skok temperatury zbytnio nie nastąpił? S tamtym cyklu to po owulce miałam z 36,9?? Teraz to najwZyej jest 36,4 wiec to daje ni nadzieje ze w ciąży nie jestem, a śluz mam nawet nie tyle co rozciągliwy a dosłownie wodnisty, a jak to człowiek w strachu się naczyta w internecie to wodnisty ciaza, wodnisty po zapłodnieniu!! Nie wiem co myśleć, boje się ale co poradzić.. jeszcze dodam, że nie bolą mnie piersi ale co jakiś czas kłuje mnie jakby jajniki? Nie mam pojęcia i coś tak ciągnie ale w tamtym cyklu przy owulce tez tak miałam albo se wmawiam po prostu:/ byłabym wdzieczna jakbyście napisały co sądzicie (ponownie) (potrzebuje wsparcia bo partner nie chce słuchać o moim strachu bo mówi ze ma dość) ( potrzebuje pocieszenia bo stres mnie wykancza…)

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test, a najlepiej betę. Wszystkie te objawy mogą, ale nie muszą oznaczać ciąży. Dodatkowo tabletka "po" mogła namieszać w hormonach :)

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios

Pierwszy Bąbelek🤰🏼:
    ✨13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
    ⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
    💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
    💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
    💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
    ✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
    ✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
    ⏳16.04 ✨

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ