X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwne cykle?!
Odpowiedz

Dziwne cykle?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina2017 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś by umiał pomoc ?
    6 dni temu pierwszy test owulacyjny i pozytywny 5 dni temu był pik bo był bardzo mocny ale następnego dnia znów pozytywny, przedwczoraj nie robiłam a wczoraj kupiłam nowe i kreska lekko jaśniejsza niż ta do sprawdzania wiec niby negatywny ale dziś znów z drugiego moczu test i co?? No pozytyw. za 9 dni planowy okres ale w tym cyklu brałam tabletkę dzień po wiec pewnie się wydłuży;( mam nadzieje ze zadziałała i może te owu to po prostu hormony bo przecież ellaone to burza hormonów! No i skok temperatury zbytnio nie nastąpił? S tamtym cyklu to po owulce miałam z 36,9?? Teraz to najwZyej jest 36,4 wiec to daje ni nadzieje ze w ciąży nie jestem, a śluz mam nawet nie tyle co rozciągliwy a dosłownie wodnisty, a jak to człowiek w strachu się naczyta w internecie to wodnisty ciaza, wodnisty po zapłodnieniu!! Nie wiem co myśleć, boje się ale co poradzić.. jeszcze dodam, że nie bolą mnie piersi ale co jakiś czas kłuje mnie jakby jajniki? Nie mam pojęcia i coś tak ciągnie ale w tamtym cyklu przy owulce tez tak miałam albo se wmawiam po prostu:/ byłabym wdzieczna jakbyście napisały co sądzicie (ponownie) (potrzebuje wsparcia bo partner nie chce słuchać o moim strachu bo mówi ze ma dość) ( potrzebuje pocieszenia bo stres mnie wykancza…)

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test, a najlepiej betę. Wszystkie te objawy mogą, ale nie muszą oznaczać ciąży. Dodatkowo tabletka "po" mogła namieszać w hormonach :)

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ