Dziwne objawy nie wiadomo na co
-
Hej jestem tutaj nowa I mam problem
Ostatnia miesiączkę miałam 24.08 czyli dzisiaj mam swój 26 dc.
Moje cykle trwają między 27 dni a 29dni.
13 dc po północy uprawiaalm stosunek z partnerem ale pękała nam prezerwatywa i niestety doszło do wtrysku w środku.
Stwierdziliśmy że to nie ten moment i nie możemy sobie pozwolić na dziecko na ten czas.
Zadzwoniłam do mojej ginekolog i w 14 dc poszłam po receptę na tabletkę dzień po "ELLAONE" jednak podczas badania ginekolog zauważyła ze mój pęcherzyk owulacyjny jest już tak wielki że za chwilę pęknie i powiedziała że jak najszybciej mam zabrać tabletkę.
Los chciał tak że udało mi się ją zdobyć dopiero po 3 godzinach od wizyty. Nie wiem czy owualcja wystąpiła ale przeczucie mam że tak.
Po zabraniu w ten sam dzień wieczorem miałam potworne bóle brzucha, podrzusza i jajnika z którego miała być owulacja. Dosłownie nie wiedziałam co mam z sobą zrobić i nawet przy dotyku ten brzuch bolał.
Na następny dzień było już wszystko okej.
Teoretycznie ta tabletka ma zatrzymać owulacji i ją przesunąć ale w 18 dc znowu mieliśmy przygodę z prezerwatywa tylko że już zuppenie nie brałam pod uwagę brania kolejnej tabletki.
Od 23 dc dokucza mi lewy jajnik na zmianę z prawym, brzuch boli mnie jak na miesiączkę ale dzisiaj (26dc) to już jest porażka, wzdęcia okropnie bolesne, ból jajnika wraz z bólem szyjki, biegunka, dzisiaj z bólu mnie zginało. Nie wiem co się dzieje, czego to może być przyczyna. Śluzu mam dużo białego takiego jakby zbitego nie wiem jak określić. Sama już nie wiem. Ten ból i te wzdęcia mnie dobijają. Wiem że może być ryzyko ciąży ale jak wy to widzicie? Test zrobię raczej jutro ale chciałabym poznać wasza opinie. -
Myślę, że źle trafiłaś, to forum dla starających się. Powinnaś skonsultować się ze swoim lekarzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2021, 20:10
-