dziwne odczucie
-
Cześć dziewczyny, nie wiem jak to ująć, ale dziś pojawiło mi się takie dziwne odczucie... tak jakby chciało mi się siku (a nie chce) i macica pulsuje tak jakby zaciska powstrzymując przed oddaniem moczu:/ generalnie takie odczucie jak chce mi się siku, a nie mogę skorzystać z WC i muszę się powstrzymać, przepraszam, ze tak obrazowo, ale nie wiem jak to określić pierwszy raz mam takie odczucie.... pewnie to nie ma nic wspólnego z ewentualną ciążą ale trochę mnie to niepokoi choć zapalenie pęcherza wykluczam ze wzg na brak typowych objawów"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
strasznie boje się robić test bo wg lekarzy nie mamy szans na naturalną ciążę i boję się rozczarowania choć na pewno lepiej by było wiedzieć już, a tak to jeszcze 2-3 dni mogę pożyć nadzieją... ehh takie to wszystko trudne..pozostaje wiara w CUD... z testem poczekam do soboty w razie coś
dziękuję za odpowiedzi"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Czekanie to dobra rzecz. Ciąża jeśli jest, będzie i za parę dni, a jesli ma przyjść @ to nic jej nie powstrzyma.
Kiedyś nie było testów i jakoś myślę, że było to zdrowsze rozwiązanie, teraz kobity same sobie krzywdę robią chcąc wszystko kontrolować.
Marcela nie daj się strachowi, żyj sobie spokojnie, w dniu @ lub parę dni po terminie zrób test trzymam za ciebie kciuki!weronika86 lubi tę wiadomość
-
sprawa się wyjaśniała, nadchodzi @, a tak liczyłam na cud, bo jakieś nowe odczucia w tym cyklu były.... teraz wizyta w klinice i koniec nadziei:("Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
w tym cyklu to dziwne uczucie powróciło, tym razem w 5dpo, chyba już taka właściwość mojego organizmu:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"