Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny "okres"
Odpowiedz

Dziwny "okres"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annma Nowa

Wysłany: 6 lutego, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    jestem swieżakiem w ciążowych tematach. Miałam ostatnio bardzo dziwny "okres". W środę miałam lekkie plamienie, w czwartek większe krwawienie (ale i tak nie takie jak zazwyczaj, było bardziej skąpe). I później do soboty jasnoróżowa krew na papierze toaletowym. Myślałam może, że to przez zapalenie w organizmie z którym walczę, ale czytałam że to nie ma raczej wpływu na okres a antybiotyk zaczęłam brać od piątku. Nie miałam też bólu brzucha, może tylko przez jeden dzień taki delikatny. Przed okresem zawsze chodziłam wkurzona i bolały mnie mocno piersi, a teraz nic.

Czy któraś z Was miała podobnie lub zna taki przypadek?

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 6 lutego, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla pewności zrób test, mogło to być plamienie, Albo okres. Test rozwieje Twoje wątpliwości

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ