X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny "okres"
Odpowiedz

Dziwny "okres"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annma Nowa

Wysłany: 6 lutego 2024, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    jestem swieżakiem w ciążowych tematach. Miałam ostatnio bardzo dziwny "okres". W środę miałam lekkie plamienie, w czwartek większe krwawienie (ale i tak nie takie jak zazwyczaj, było bardziej skąpe). I później do soboty jasnoróżowa krew na papierze toaletowym. Myślałam może, że to przez zapalenie w organizmie z którym walczę, ale czytałam że to nie ma raczej wpływu na okres a antybiotyk zaczęłam brać od piątku. Nie miałam też bólu brzucha, może tylko przez jeden dzień taki delikatny. Przed okresem zawsze chodziłam wkurzona i bolały mnie mocno piersi, a teraz nic.

Czy któraś z Was miała podobnie lub zna taki przypadek?

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2024, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla pewności zrób test, mogło to być plamienie, Albo okres. Test rozwieje Twoje wątpliwości

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ