X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny pulsująy ból jajnika
Odpowiedz

Dziwny pulsująy ból jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goguś Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny pomóżcie proszę bo zaczynam się trochę denerwować.
    A mianowicie obecnie jestem w 53 dc. w 43 dostałam zastrzyk pregnyl 5000 na pęknięcie. W 47dc miałam usg i wszystko ładnie pękło. Do wczoraj miałam wszystkie objawy jak przed @. Betę mam zamiar robić 31-05.
    Od wczoraj złapało mnie jakieś przeziębienie, które dziś już mnie po prostu wykańcza. Leczę się domowymi sposobami, jest ciut lepiej. Cały dzień dziś kichałam, aż rozbolał mnie brzuch.
    Teraz pojawiły się pulsujące bóle głównie prawego jajnika ( z niego była owu). Ból chwilę trzyma, promieniuje aż do nogi i puszcza.
    Nie wiem co o tym myśleć??? Co to może być???
    Pomyślicie pewnie, że idiotka ze mnie, ale zaczęłam myśleć, że może fasolka zagnieżdża się w jajowodzie :(

sierpień 2013- ciąża biochemiczna :(
    czerwiec 2014- ciąża biochemiczna :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ