X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny pulsująy ból jajnika
Odpowiedz

Dziwny pulsująy ból jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goguś Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny pomóżcie proszę bo zaczynam się trochę denerwować.
    A mianowicie obecnie jestem w 53 dc. w 43 dostałam zastrzyk pregnyl 5000 na pęknięcie. W 47dc miałam usg i wszystko ładnie pękło. Do wczoraj miałam wszystkie objawy jak przed @. Betę mam zamiar robić 31-05.
    Od wczoraj złapało mnie jakieś przeziębienie, które dziś już mnie po prostu wykańcza. Leczę się domowymi sposobami, jest ciut lepiej. Cały dzień dziś kichałam, aż rozbolał mnie brzuch.
    Teraz pojawiły się pulsujące bóle głównie prawego jajnika ( z niego była owu). Ból chwilę trzyma, promieniuje aż do nogi i puszcza.
    Nie wiem co o tym myśleć??? Co to może być???
    Pomyślicie pewnie, że idiotka ze mnie, ale zaczęłam myśleć, że może fasolka zagnieżdża się w jajowodzie :(

sierpień 2013- ciąża biochemiczna :(
    czerwiec 2014- ciąża biochemiczna :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ