X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny pulsująy ból jajnika
Odpowiedz

Dziwny pulsująy ból jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goguś Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny pomóżcie proszę bo zaczynam się trochę denerwować.
    A mianowicie obecnie jestem w 53 dc. w 43 dostałam zastrzyk pregnyl 5000 na pęknięcie. W 47dc miałam usg i wszystko ładnie pękło. Do wczoraj miałam wszystkie objawy jak przed @. Betę mam zamiar robić 31-05.
    Od wczoraj złapało mnie jakieś przeziębienie, które dziś już mnie po prostu wykańcza. Leczę się domowymi sposobami, jest ciut lepiej. Cały dzień dziś kichałam, aż rozbolał mnie brzuch.
    Teraz pojawiły się pulsujące bóle głównie prawego jajnika ( z niego była owu). Ból chwilę trzyma, promieniuje aż do nogi i puszcza.
    Nie wiem co o tym myśleć??? Co to może być???
    Pomyślicie pewnie, że idiotka ze mnie, ale zaczęłam myśleć, że może fasolka zagnieżdża się w jajowodzie :(

sierpień 2013- ciąża biochemiczna :(
    czerwiec 2014- ciąża biochemiczna :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ