X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Estradiol i progesteron
Odpowiedz

Estradiol i progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gaabiuu Nowa

Wysłany: 22 listopada 2024, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. To mój pierwszy post. We wtorek miałam swoj pierwszy transfer, cykl sztuczny, estradiol w dniu transferu Ok. 600 (biorę estrofem 1x3) i progesteron 8 (za mały). Po transferze dawka estrofemu została bez zmian, progesteronu zwiekszona. Dziś jest mój 3dpt i wynik progesteronu to 22, a estradiolu aż 4250… czy taki skok o 600% w ciągu trzech dni jest normalny czy może świadczyć o jakiś nieprawidłowościach? Jutro będę dzwonić do kliniki, ale bardzo mnie to zmartwiło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ