X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Estradiol i progesteron
Odpowiedz

Estradiol i progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gaabiuu Nowa

Wysłany: 22 listopada 2024, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. To mój pierwszy post. We wtorek miałam swoj pierwszy transfer, cykl sztuczny, estradiol w dniu transferu Ok. 600 (biorę estrofem 1x3) i progesteron 8 (za mały). Po transferze dawka estrofemu została bez zmian, progesteronu zwiekszona. Dziś jest mój 3dpt i wynik progesteronu to 22, a estradiolu aż 4250… czy taki skok o 600% w ciągu trzech dni jest normalny czy może świadczyć o jakiś nieprawidłowościach? Jutro będę dzwonić do kliniki, ale bardzo mnie to zmartwiło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ