Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa, na testowanie u mnie zdecydowanie za wcześnie. Poza tym nie mam ochoty na testowanie. I nie mam kasy na test
A piersi bolą mnie co miesiąc. Ale tym razem wyjątkowo mocno. Nawet nie mogę się obracać w nocy podczas snu.
Jaki znak? Co oznacza, że ktoś rozpoczyna setkę stron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 14:23
-
Niepokorna na bol piersi polecam porod za 9 miesiecy
No wlasnie Morwa ma racje, Ty sie ukrywasz a tu juz 28dc!!!!
Testuj jutro z Morwa, potem Cigaretta i jaNie ma bata - maj musi byc dla nas wszystkich szczesliwy
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Niepokorna na bol piersi polecam porod za 9 miesiecy
No wlasnie Morwa ma racje, Ty sie ukrywasz a tu juz 28dc!!!!
Testuj jutro z Morwa, potem Cigaretta i jaNie ma bata - maj musi byc dla nas wszystkich szczesliwy
She,
No ale u mnie to na tą chwilę nie najlepszy moment na ciążę. Poza tym jestem pewna, że nie jestem w ciąży -
NIEPOKORNA wrote:She,
No ale u mnie to na tą chwilę nie najlepszy moment na ciążę. Poza tym jestem pewna, że nie jestem w ciąży
Eee tam nie gadaj - wychowasz jak swojekahaśka, Kotowa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa, mój cień na teście z allegro był tak niewidoczny, że jeszcze tego samego dnia sikałam w pracy ponownie na test apteczny i wyszło lepiej. Też się kapłam tpo temperaturze, bo ta zamiast spadać to jeszcze skoczyła. Wogóle się nie spodziewałam, bo to był taki miesiąc odpuszczony. Mąż do tej pory się śmieje, że będzie robił testy na ojcostwo, bo przecież był w delegacji
NIEPOKORNA, juwelka, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa suuuuuuper:* Siknij dla nas jeszcze przed snem, prosze
Z takim wykresem i
musiało sie udać:*
Ja wracam od endo do domu, a mój mąż z delegacji, także może w końcu i my coś popracujemy w ten weekend;) Mam brac Dostinex na obniżenie prolaktyny i za 3 miesiące zrobić kontrolne badania, chyba ze wcześnie zajdę w ciążę.
Morwa, no mega mi humor poprawiłam, suuuuuuper!
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny