Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn wiesz, bardzo bym chciała żeby było za wcześnie. Bardzo. ale realnie do tego podchodząc dziewczynom wychodzą pozytywy 9-10 dpo, wiec u mnie w 12dc powinien wyjśc już z kazdego moczu. Nie chce się nakrecac, już wiecej nie testuję, co ma być to będzie.
Zetka robiła pink test przedwczoraj i taki rossmanowski, nazwy nie pamietam wczoraj. Oba 25.
Gdzie Staraczka?
-
nick nieaktualnyFenomen pozytywów 9-10 dpo dalej jest dla mnie niepojęty, 25tki w takim terminie są technicznie niemożliwe. Jedynym wytłumaczeniem jest chyba źle wyznaczona owulacja
Daleka jestem od nakręcania Cię, sama nie chciałabym być nakręcana, ale poczekaj spokojnie na termin @
Wiem, że to forum jest strasznie nakręcające - wykresy ("o, ten wygląda, jak mój i się udało"), testy, wzajemne wspieranie się. Mnie tak nakręciło, że robię bez sensu te testy wcześniej, ryczę, gdzie wiem logicznie, że powinnam tak, jak w pierwszej ciąży - jak temp nie spadnie dzień po spodziewanej @, dopiero testować.
Btw, mąż mi zabronił czytać, bo podobno strasznie niespokojna się przez to zrobiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:28
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie udostępniam, bo boję się... zachęcania, gratulacji, jeśli się uda. Uważam, że przynoszą pecha i już I że jak za dużo osób będzie wiedziało, to się nie uda Taki urok moich zaburzeń psychicznych
Ja jestem w 28dc, temp dalej 37, szyja wysoko na tyle, że uważam, iż powinna być opcja zapisu "za wysoko, k****, nie sięgam" ostatni raz takie temp miałam w 1 ciąży i to sporo po pozytywnym teście, bo jakaś taka niskotemperaturowa jestem
OF wyznaczył mi owu na 15dc, gdzie miałam najniższą temp (bodaj 36,4), ale wtedy było jeszcze piękne biało jaja (ach, wiesiołek, pierwszy raz w życiu), więc uważam, że się machnął i powinna być później.
Objawów zero. Jak w 1 ciąży. Ale boję się wierzyć, że zaiste "kobieta najbardziej płodną jest w miesiącu swych urodzin"; boję się, że jak uwierzę za bardzo, to dostanę pstryczka w nos.
Prawda taka, że w 1 ciąży naczytałam się o plamieniu implantacyjnym, święcie w nie wierzyłam i jak go nie było, to uznałam, że się nie udało Stąd mój stoicki spokój wtedy. A teraz, jak już wiem, że może nie wystąpić, to nie tak łatwo wytrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:39
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wszystko w porządku u Was? ja umieram antybiotyk źle działa zapisałam się do lekarza na dzisiaj bo rzygam od wczoraj już mam dość najchętniej bym go odstawiła . Dobrze chociaż że arek wziął wolne i siedzi ze mną
Myśle i wspieram jeśli stało się coś ważnego proszę napiszcie :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:U mnie nic ciekawego czekam na objawy @ i na nią oczywiście, obmyslam strategię jak wyrównać swój cykl :p mam wrażenie , że dupek ma mnie w dupce i przestał na mnie działać kompletnie , może takie dziwolagi jak ja powinny łykać nie 2 tabletki dziennie tyło odrazu z 5 :p albo najlepiej jedna na 2 h wczoraj obczajalam ceny bieżni elektrycznych i chyba sobie jakąś sprawie jeszcze w tym roku w ogóle znowu się powoli załamuje jakoś tak 3 lata temu zaczęłam się źle czuć w swoim ciele szukałam przeróżnych chorób robiłam badania na wszystko co mi wpadło do głowy a wszyscy znajomi się ze mnie śmiali ze przesadzam i sama się nakrecam po tylu latach odnalazłam ze mam chora tarczyce i myślałam, że już wszystko się zakończy wraz z rozpoczęciem leczenia a tu teraz te cykle się rozjezdzaja no normalnie ujj mnie jasny strzeli , ale nie poddam się i wrócę do normalności prędzej czy później . Mam nadzieje , ze szybciej niż przekwitne :p ! No cóż może mi się uda
-
Ale cichutko dzisiaj
Ja sobie pofolgowałam, pół dnia w łóżku. Ale kurcze dość często mnie boli podbrzusze i krzyż jak na @. Martwi mnie to trochę, w pierwszej ciąży chyba tak nie miałam.
No i straszne nerwy do 17, masakra
Co porabiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:52
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Zetka wez nospe i moze magnez :*
25staraczka25, stacey lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Witam
chciałam się przywitac i lece dalej sprzątać dziś się w miarę wyspałam:)
Zetka 3mam kciuki za betę
Triss cierpliwości z tym testowaniem:)
u mnie chyba owólka trwa:) tempa odbiła i śluzik w sporej ilości:) ale co z tego jak starania zawieszone ehhhh....25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczynki,
Kurcze jakoś nie mam ostatnio czasu żeby tu spokojnie z Wami poplotkować
zrobiłam sobie kawkę i chociaż teraz doczytam co u Was...wieczorem jedziemy z mężem do teściów na weekend, więc znowu nie będzie kiedy...
Zetka trzymam kciuki aby beta ładnie przyrastała, nie denerwuj się, na pewno wszystko jest w porządku. Tak jak pisze She, weż nospe i magnez. Ja na Twoim miejscu poszłabym do gina po duphaston albo luteinę, no ale zobaczysz jaki progesteron CI wyjdzie.
Staraczka wspólczuję Bidulko, mam nadzieję, ze się lepiej poczujesz...no chyba że to coś innego
Madlene mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś się dogadacie i Święta będą miłe...
Triss mam nadzieję, że kolejny test będzie już pozytywny
Morwa obyś szybko dostała ten @!
Dagn trzymam kciuki:*
Aneczka mimo, że starania zawieszone, ale mam nadzieję, że miło spożytkujecie ten czas
She a jak z tą Twoją owulka??? przyszła??25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Nusia nie wiem. Monitor znowu pokazal nieplodny dzien. Szyjka sie otwiera coraz bardziej, ale tempka skacze w dol i w gore, wiec juz nic nie wiem.
Zostajecie u tesciow na swieta?
Ja sprzatalam caly dzien, a teraz robie sie na bostwo, bo jutro idziemy na impreze. Jeszcze bym chciala troche kuchnie ogarnac, ale nie wiem czy sie wyrobie. A no i obiad trzeba zrobic szybki
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyHmm to pewnie owulka będzie na dniach tempką aż tak się nie sugeruj.
Co na obiadek będziesz robić?
My jedziemy tylko na weekend, w niedzielę wracamy do domku i święta spędzamy na miejscu, Wigilia u mojej babci, teściowie (a raczej teść, bo teściowa w Stanach) i babcia męża też będą. Prawdopodobnie babcia męża przyjedzie do nas razem z nami w niedzielę, zobaczymy.25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Moze, w kazdym razie staranka sa, wiec co ma byc to bedzie
Chyba zrobie makaron z tunczykiem, bo piatek i to takie szybkie danie
A to fajnie, lubie takie rodzinne swieta zazdroszcze!
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnya mi kurcze owulacja wypadnie jakoś w święta chyba i obawiam się, że może nie być okazji do staranek, bo jak będzie u nas babcia to tak średnio będzie jak chyba że na "cichacza" haha
No ja lubieę święta w takim dużym gronie, ale po nich jestem zawsze mega zmęczona w każdym bądż razie na pewno będzie miło. -
nick nieaktualny