Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie gdzie kupujecie testy o czułości 10???
Odpowiedz

gdzie kupujecie testy o czułości 10???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak w temacie. nigdzie takich nie widziałam

e5da7a9e85c50198ba4ed43b5b951613.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam w aptece bobo-test błękitny i o ile się nie mylę, to widziałam je też w tesco ;)

Idgie lubi tę wiadomość

• eM Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na allegro, są różne opinie co do tych testów i mogę przyznać że kreski są słabsze często niż w innych, ale są! Ja na tych z allegro znalazłam moje obie ciąże dość szybko :) a cena nieporównywalna :P

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kiedys w Tesco kupowalam. Teraz mam z allegro.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Auchan kiedyś kupiłam pepino 10, ale nie polecam!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ