GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Siedzę w turbanie na głowie. Maz mi włosy farbowal:D
Mój też mi farbuje i to na rudo ;-PFrelcia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczk82 No w tym cyklu musimy koniecznie wysikac dwie kreski. Przepedzam nasze @ na kolejne 9 mcy! Ja chce zobaczyć dwie kreski bo nie wiem jak to wyglada .... Nowy rok zaczniemy z fasolami i koniec kropka. Wierze w cuda wiec niech sie dzieją❤️
Mój maz z fryzjerstwa to kiedyś czesał mnie na ślub koleżanki i powiem Wam ze wyszło mu bardzo ładnie nawet inne łaski pytały kto mnie czesał Hahah a jak sie dowiedziały ze mąż to gały na wierzch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 20:30
Koteczka82, Frelcia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Często po metylach jest gorsze samopoczucie. Zazwyczaj jednak przy większych dawkach. Tak czy inaczej do starań homocysteina ma być między 6 a 8. Powinnaś ja zbić.
Bocianiątko, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Helloł Ewrybady !
Doczytałam się do końca! Flo yes, yes, yes! Ania Gumiś w bananie boski! tego jeszcze nie było teraz możesz spokojnie zalec pod choinką. Pasiasta testuj! podziwiam za siłę opanowania, ja bym już po kilku testach i betach pewnie była Aicha trzymam kciuki za zieloną kropę pod zieloną choinką Emilka dla Ciebie kciuki za owu po drożnej stronie :*
Śliczne piesiorki macie dziewczyny a Frelcia ma do tego jeszcze pyszne ciasto- nie postało by u mnie nawet pół godziny chociaż dzisiaj może by się uchowało. Jakoś mi kiepsko- brzuch boli i wzdęty, ciągnie aż do krzyża- pierwszy raz brałam zastrzyk to już teraz wiem jak wygląda owulka po Ovitrellu...
NOWA ja mam pomysła zasadź wszystkim do końca miesiąca po to byłby dopiero Bożonarodzeniowy cud co? a potem możesz otwierać dochodowy biznes zrobimy Ci reklamę na całą Polskę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 20:54
Bocianiątko, Koteczka82, nowa na dzielni, pasiasta, Flowwer, Maja84, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Często po metylach jest gorsze samopoczucie. Zazwyczaj jednak przy większych dawkach. Tak czy inaczej do starań homocysteina ma być między 6 a 8. Powinnaś ja zbić.
Ciekawe czy lekarz rodzinny może mi wypisać skierowanie na to badanie.
Tsh też robiłam przed wakacjami.
Muszę umówić się do mojego gina i poprosić o skierowania i usg.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Nowa czekam na Twoje czary! przy okazji możesz mnie wykreślić z 13 i 16 a zapisać na 11 jest taki samotny ten poniedziałek
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Izape_91 wrote:Koteczk82 No w tym cyklu musimy koniecznie wysikac dwie kreski. Przepedzam nasze @ na kolejne 9 mcy! Ja chce zobaczyć dwie kreski bo nie wiem jak to wyglada .... Nowy rok zaczniemy z fasolami i koniec kropka. Wierze w cuda wiec niech sie dzieją❤️
Mój maz z fryzjerstwa to kiedyś czesał mnie na ślub koleżanki i powiem Wam ze wyszło mu bardzo ładnie nawet inne łaski pytały kto mnie czesał Hahah a jak sie dowiedziały ze mąż to gały na wierzch.
Kochana nie widzę innej opcji!!!
W zeszłym roku grudzień był dla mnie szczęśliwy mam nadzieję że teraz też będzie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Apropo form metylowanych...
Mój wynik homocysteiny to 7,7 umol, norma do 12. Czy powinnam brać kwas foliowy metylowamy według Was? Jeśli tak to jaki jeśli biorę Fertilcare z 400 mcg kwasu foliowego?
Będę ogromnie wdzięczna za pomocStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
_Hope_ wrote:Malgonia cudnie dawaj fotę
Sprobuje to juro ogarnac. Dzis w ramach walki z depresja maz mi zaserwowal poza super sexem wycieczke na zakupy i do kina choc wolalabym lezec z nogami do gory do rana -
Malgonia wrote:Sprobuje to juro ogarnac. Dzis w ramach walki z depresja maz mi zaserwowal poza super sexem wycieczke na zakupy i do kina choc wolalabym lezec z nogami do gory do rana
ANkaG lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Sprobuje to juro ogarnac. Dzis w ramach walki z depresja maz mi zaserwowal poza super sexem wycieczke na zakupy i do kina choc wolalabym lezec z nogami do gory do rana
Ja leżałam -trochę mnie łamie w boku za Primarkowe zakupy mogła bym odpuścić z jeden cykl -
Bajkaaa wrote:Ja też bym tak chciała w sensie nie ta depresje ale żeby mąż tak mnie leczył
Jak najpuerw mnue w nia wpedzil to niech teraz wyciaga
Ale widok tej drugiej tlystej krechy na owulaku jest lepszy niz te wszystkue zakupy i kina
A skoro juz wiem jak takie kreski wygladaja to teraz chce je zobaczyc na ciaziwym.
P.s. maz mi obiecal jutro powtorke. Moze jak nie bedzie spiny "ze musi" to sie uda dwa dni z rzeduBocianiątko, olik321, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Jak najpuerw mnue w nia wpedzil to niech teraz wyciaga
Ale widok tej drugiej tlystej krechy na owulaku jest lepszy niz te wszystkue zakupy i kina
A skoro juz wiem jak takie kreski wygladaja to teraz chce je zobaczyc na ciaziwym.
P.s. maz mi obiecal jutro powtorke. Moze jak nie bedzie spiny "ze musi" to sie uda dwa dni z rzeduMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgłaszam, ze nie testowałam i dziś testować nie będę bo nie mam testu. Może to nawet lepiej.
I @ nie ma. Cycki bola bardzo. A wszystko tam, miedzy nogami, jakby spuchniete. Brzuch napięty, na brzuchu dziś nie pośpię.
( ten cykl z dupkiem, pierwszy cykl z dupkiem. Może to po prostu skutek uboczny)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:43
Malgonia lubi tę wiadomość
-
pasiasta wrote:Zgłaszam, ze nie testowałam i dziś testować nie będę bo nie mam testu. Może to nawet lepiej.
I @ nie ma. Cycki bola bardzo. A wszystko tam, miedzy nogami, jakby spuchniete. Brzuch napięty, na brzuchu dziś nie pośpię.
( ten cykl z dupkiem, pierwszy cykl z dupkiem. Może to po prostu skutek uboczny)
Ojjj wyczuwam FasolkęMalgonia lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bajkaaa homocysteine możesz zbadać kiedy chcesz.
-
Flowwer gratuluję przyrostu bety suuper
Ania gratuluję serduszka i jaki maluszek ślicznyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️