X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kiedy Wy macie czas żeby tyle pisac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek ja myślę, że od przyszłego cyklu po prostu sobie dupka odpuszczę, bo to nie na moje nerwy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 22:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <dubel>

• kolka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer chciałam Ci bardzo pogratulować :) Cały czas podczytuję i cały czas trzymałam za Ciebie kciuki. Jesteś moją inspiracją i bardzo Cię podziwiam :) przesyłam milion wirusków i rosnijcie zdrowo <3

Bocianiątko, Flowwer, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgqu35wkgy.png

starania od 2015 roku
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super zakupy ; ) ja uwielbiam kupować sobie coś nowego ale po zakupach w ikei mnie już nie stać na nic w tym miesiacu wiec zazdraszczam zwłaszcza musztardowego kominaaa ! Zawsze mi sie taki marzył : )
    Dziewczęta wasze zdrowie pije kadarka z sokiem z herbapolu - pomarańcza goździki i cynamon No niebo w gębie takiego grzańca dobrego nigdy nie piłam wiec polecam zwłaszcza za niska cene 9 złotych Hehehe ; D to tyle co test ciążowy a można cieszyć sie dłużej !

Dziewczyny jestem gotowa na zmiany! Nie wiem jakie ale jestem czuje ze coś muszę zmienić Hahah to chyba po tym winie ; p

Bocianiątko, lamka, Jeżowa, Koteczka82, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka widzę że zakupy udane :-)

lamka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape niebawem nadejdą zmiany, I feel it ;-)

Yose - jestem zadowolona, bo mam kilka ubrań do wyrzucenia już znoszonych i musiałam sobie uzupełnić, a bielizna z przeceny - kupiłam za 5 euro dwupak 70DD, więc interes życia, bo ten rozmiar niestety ciężko znaleźć w niskiej cenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:03

Yoselyn82, Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia a miałaś być taka dzielna! :D pośpieszyłaś się, jeszcze będą dwie kreseczki <3

Bocianiątko Ty też wysikasz dwie kreski, naprawdę trzymam kciuki <3

Izape z nastawieniem, że to ostatni cykl starań nie może się nie udać :D a grzanego winka zazdroszczę, ja postanowiłam odpocząć w adwencie od alko, bo za dużo imprez ostatnio :D

Mam pytanko - infekcja w pochwie wpływa na temperaturę tam, prawda? Jakieś dziwne upławy mam, niewiele ich i tylko jak chodzę przez dłuższy czas,nic nie boli, nie swędzi, nie piecze, tylko kolor lekko zielonkawy od czasu do czasu... Multi Gyn poszedł w ruch, ale i tak wybiorę się do ginekologa pewnie, jak nie minie do poniedziałku.

Izape_91, Bocianiątko, Frelcia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest <3 chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! :( szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:09

Koteczka82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek ja też idę spać i rano jak będę mierzyć temperaturę to wpadnę zobaczyć Twoje dwie kreski!

Buziaki Kochane.

pasiasta, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu cudny Gumiś!!!

Flower byłam spokojna o Twoje wyniki, beta jest doskonała, a próg wprost bajeczny!!

Gratuluje Kochane, rośnijcie zdrowo i odpoczywajcie.

Flowwer lubi tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że macie rację. :* :*
    Póki, co idę spać. Do jutro, dobranoc ;)

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    Już jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest <3 chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! :( szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@ ;)

Anka to zaczynamy równo bo ja też dzisiaj pierwszy dzień @ i też mam mocne postanowienie że ten będzie ostatni!!!
    Trzymam kciuki żeby nam się udało!!!

ANkaG lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki i też trzymam kciuki! I powiem Ci że jak będę miała tak jak ostatnio mniej więcej owu to będzie ona w Wigilię!!! O mamo jeśli podobnie to święta będą tymi dniami cholewka to będziemy musieli nie zjeść za dużo bo potem to ciężko sie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:33

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Brałam od 14 do 29 dnia cyklu. Dziś jak pisalam 32 dzień. I sutki na końcu zakończone taka jasna, jakby biała kropka?? Dziwne!!
    Jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete!! I prog ;) a jutro bobotest ;)

pasiasta, Bocianiątko lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    A i zapomniałam o zakupach :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d813d4412f51.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a26032bf3c28.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6547cb425732.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51293f3e07d3.jpg
    Zakupy w moim guście!!

lamka lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete!! I prog ;) a jutro bobotest ;)

Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?

Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... :( :( :( tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem.

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?

Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... :( :( :( tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem.
    W Rossmann są ;) a jak co kup wiecej

pasiasta lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoooc! Zostało mi 9 tabletek bromka i ruszamy dalej! Hip hip huuuraaa!
    Pasiastą z niecierpliwością czekam na Twoj sik; ) powodzenia!!!!

pasiasta lubi tę wiadomość

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 5 dzień ciazy, jak ten czas leci...
    wezwijcie lekarza, na Of grasuje wariatka w urojonej cionzy .... upita winem

Karma88, Bocianiątko, Karolina90, ANkaG, Jeżowa, Koteczka82 lubią tę wiadomość

S3YWp2.png

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ