X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kiedy Wy macie czas żeby tyle pisac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek ja myślę, że od przyszłego cyklu po prostu sobie dupka odpuszczę, bo to nie na moje nerwy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 22:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <dubel>

• kolka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer chciałam Ci bardzo pogratulować :) Cały czas podczytuję i cały czas trzymałam za Ciebie kciuki. Jesteś moją inspiracją i bardzo Cię podziwiam :) przesyłam milion wirusków i rosnijcie zdrowo <3

Bocianiątko, Flowwer, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgqu35wkgy.png

starania od 2015 roku
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super zakupy ; ) ja uwielbiam kupować sobie coś nowego ale po zakupach w ikei mnie już nie stać na nic w tym miesiacu wiec zazdraszczam zwłaszcza musztardowego kominaaa ! Zawsze mi sie taki marzył : )
    Dziewczęta wasze zdrowie pije kadarka z sokiem z herbapolu - pomarańcza goździki i cynamon No niebo w gębie takiego grzańca dobrego nigdy nie piłam wiec polecam zwłaszcza za niska cene 9 złotych Hehehe ; D to tyle co test ciążowy a można cieszyć sie dłużej !

Dziewczyny jestem gotowa na zmiany! Nie wiem jakie ale jestem czuje ze coś muszę zmienić Hahah to chyba po tym winie ; p

Bocianiątko, lamka, Jeżowa, Koteczka82, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka widzę że zakupy udane :-)

lamka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape niebawem nadejdą zmiany, I feel it ;-)

Yose - jestem zadowolona, bo mam kilka ubrań do wyrzucenia już znoszonych i musiałam sobie uzupełnić, a bielizna z przeceny - kupiłam za 5 euro dwupak 70DD, więc interes życia, bo ten rozmiar niestety ciężko znaleźć w niskiej cenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:03

Yoselyn82, Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia a miałaś być taka dzielna! :D pośpieszyłaś się, jeszcze będą dwie kreseczki <3

Bocianiątko Ty też wysikasz dwie kreski, naprawdę trzymam kciuki <3

Izape z nastawieniem, że to ostatni cykl starań nie może się nie udać :D a grzanego winka zazdroszczę, ja postanowiłam odpocząć w adwencie od alko, bo za dużo imprez ostatnio :D

Mam pytanko - infekcja w pochwie wpływa na temperaturę tam, prawda? Jakieś dziwne upławy mam, niewiele ich i tylko jak chodzę przez dłuższy czas,nic nie boli, nie swędzi, nie piecze, tylko kolor lekko zielonkawy od czasu do czasu... Multi Gyn poszedł w ruch, ale i tak wybiorę się do ginekologa pewnie, jak nie minie do poniedziałku.

Izape_91, Bocianiątko, Frelcia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest <3 chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! :( szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:09

Koteczka82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek ja też idę spać i rano jak będę mierzyć temperaturę to wpadnę zobaczyć Twoje dwie kreski!

Buziaki Kochane.

pasiasta, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu cudny Gumiś!!!

Flower byłam spokojna o Twoje wyniki, beta jest doskonała, a próg wprost bajeczny!!

Gratuluje Kochane, rośnijcie zdrowo i odpoczywajcie.

Flowwer lubi tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że macie rację. :* :*
    Póki, co idę spać. Do jutro, dobranoc ;)

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    Już jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest <3 chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! :( szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@ ;)

Anka to zaczynamy równo bo ja też dzisiaj pierwszy dzień @ i też mam mocne postanowienie że ten będzie ostatni!!!
    Trzymam kciuki żeby nam się udało!!!

ANkaG lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki i też trzymam kciuki! I powiem Ci że jak będę miała tak jak ostatnio mniej więcej owu to będzie ona w Wigilię!!! O mamo jeśli podobnie to święta będą tymi dniami cholewka to będziemy musieli nie zjeść za dużo bo potem to ciężko sie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:33

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Brałam od 14 do 29 dnia cyklu. Dziś jak pisalam 32 dzień. I sutki na końcu zakończone taka jasna, jakby biała kropka?? Dziwne!!
    Jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete!! I prog ;) a jutro bobotest ;)

pasiasta, Bocianiątko lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    A i zapomniałam o zakupach :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d813d4412f51.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a26032bf3c28.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6547cb425732.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51293f3e07d3.jpg
    Zakupy w moim guście!!

lamka lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete!! I prog ;) a jutro bobotest ;)

Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?

Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... :( :( :( tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem.

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?

Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... :( :( :( tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem.
    W Rossmann są ;) a jak co kup wiecej

pasiasta lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoooc! Zostało mi 9 tabletek bromka i ruszamy dalej! Hip hip huuuraaa!
    Pasiastą z niecierpliwością czekam na Twoj sik; ) powodzenia!!!!

pasiasta lubi tę wiadomość

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 5 dzień ciazy, jak ten czas leci...
    wezwijcie lekarza, na Of grasuje wariatka w urojonej cionzy .... upita winem

Karma88, Bocianiątko, Karolina90, ANkaG, Jeżowa, Koteczka82 lubią tę wiadomość

S3YWp2.png

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ