GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer chciałam Ci bardzo pogratulować Cały czas podczytuję i cały czas trzymałam za Ciebie kciuki. Jesteś moją inspiracją i bardzo Cię podziwiam przesyłam milion wirusków i rosnijcie zdrowo
Bocianiątko, Flowwer, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Lamka super zakupy ; ) ja uwielbiam kupować sobie coś nowego ale po zakupach w ikei mnie już nie stać na nic w tym miesiacu wiec zazdraszczam zwłaszcza musztardowego kominaaa ! Zawsze mi sie taki marzył : )
Dziewczęta wasze zdrowie pije kadarka z sokiem z herbapolu - pomarańcza goździki i cynamon No niebo w gębie takiego grzańca dobrego nigdy nie piłam wiec polecam zwłaszcza za niska cene 9 złotych Hehehe ; D to tyle co test ciążowy a można cieszyć sie dłużej !
Dziewczyny jestem gotowa na zmiany! Nie wiem jakie ale jestem czuje ze coś muszę zmienić Hahah to chyba po tym winie ; pBocianiątko, lamka, Jeżowa, Koteczka82, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lamka widzę że zakupy udane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 22:57
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyIzape niebawem nadejdą zmiany, I feel it
Yose - jestem zadowolona, bo mam kilka ubrań do wyrzucenia już znoszonych i musiałam sobie uzupełnić, a bielizna z przeceny - kupiłam za 5 euro dwupak 70DD, więc interes życia, bo ten rozmiar niestety ciężko znaleźć w niskiej cenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:03
Yoselyn82, Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość
-
Frelcia a miałaś być taka dzielna! pośpieszyłaś się, jeszcze będą dwie kreseczki
Bocianiątko Ty też wysikasz dwie kreski, naprawdę trzymam kciuki
Izape z nastawieniem, że to ostatni cykl starań nie może się nie udać a grzanego winka zazdroszczę, ja postanowiłam odpocząć w adwencie od alko, bo za dużo imprez ostatnio
Mam pytanko - infekcja w pochwie wpływa na temperaturę tam, prawda? Jakieś dziwne upławy mam, niewiele ich i tylko jak chodzę przez dłuższy czas,nic nie boli, nie swędzi, nie piecze, tylko kolor lekko zielonkawy od czasu do czasu... Multi Gyn poszedł w ruch, ale i tak wybiorę się do ginekologa pewnie, jak nie minie do poniedziałku.Izape_91, Bocianiątko, Frelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:09
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANkaG wrote:Już jestem!Nadrobiłam i poki pamiętam to do Ania10003 o pracy ...wiem cos o tym ze 1 cykl bez stresu i jest chciałam wspomnieć że moja praca i szefowa mnie tak stresować zaczęła z czasem że starania nie szły ponad 1.5roku a jak przed operacją pow.ze nie chce ostatnim cyklu przed nią się starać i zaplanowałam zmiane pracy i na l4 po operacji chciałam szukac nowego salonu i nowej pracy to okazało sie ze nie muszę bo ostatni dzień mojej pracy to był Sylwester a wiedziałam 3 dni wcześniej ze po nowym roku l4 i nara za to że taki stres miałam w tej pracy!!! Ja też byłam m.in.na zakupach bo z córką pojechaliśmy na Masze i Niedźwiedzia do galerii i szukałam głównie kurtki ale niestety nie kupiłam! szkoda bo czasu w tyg nie mam żeby na spokojnie bez dziecka jechać ale 3 ważna informacja to To,że mam 1 dzień ciąży JUPI tak się ciesze że przyszła ta @ tak szybko i zaczynamy ostro walczyc bo mam zamiar w tym cyklu zajść i nie ma innej opcji!!!!!Byłam też już 2 dzień w szpitalu żeby brata przy małym zmienić bo ma jelitowke ale już z małym dobrze z bratem też ale bratowa się męczy teraz bo ten wirus jest tak mocny ze po nim nie mają siły kompletnie na nic nawet żeby z łóżka wstac! Modlę się zebym tego nie złapała i broń Boże do domu przyniosła bo 2 tyg temu miałam 1 dzień takich rewolucji że dziękuję! Kolorowych snów to wszystko na dziś czas odnotować @@@
Anka to zaczynamy równo bo ja też dzisiaj pierwszy dzień @ i też mam mocne postanowienie że ten będzie ostatni!!!
Trzymam kciuki żeby nam się udało!!!ANkaG lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyDzięki i też trzymam kciuki! I powiem Ci że jak będę miała tak jak ostatnio mniej więcej owu to będzie ona w Wigilię!!! O mamo jeśli podobnie to święta będą tymi dniami cholewka to będziemy musieli nie zjeść za dużo bo potem to ciężko sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 23:33
-
pasiasta wrote:Brałam od 14 do 29 dnia cyklu. Dziś jak pisalam 32 dzień. I sutki na końcu zakończone taka jasna, jakby biała kropka?? Dziwne!!
pasiasta, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:A i zapomniałam o zakupach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d813d4412f51.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a26032bf3c28.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6547cb425732.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51293f3e07d3.jpglamka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete!! I prog a jutro bobotest
Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?
Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem. -
pasiasta wrote:Jak pytają o test, to pytają jaki.. Co mam powiedzieć? Że poproszę bobotest? Wykryje?
Kurcze, nie chcę sobie nic wkrecac. Ale @ nie ma... tak, zaczynam panikowac. Nie myślę racjonalnie. O maaaatko! Tak, jutro pójdę po test. W poniedziałek upuszcze trochę krwi. Ale mogę dopiero wieczorem.pasiasta lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dobranoooc! Zostało mi 9 tabletek bromka i ruszamy dalej! Hip hip huuuraaa!
Pasiastą z niecierpliwością czekam na Twoj sik; ) powodzenia!!!!pasiasta lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
To już 5 dzień ciazy, jak ten czas leci...
wezwijcie lekarza, na Of grasuje wariatka w urojonej cionzy .... upita winemKarma88, Bocianiątko, Karolina90, ANkaG, Jeżowa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%