X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🔮Hallowen, dynie 🎃 i psikusów masa, a w czerwcu utulę mojego Bobasa! 👶
Odpowiedz

🔮Hallowen, dynie 🎃 i psikusów masa, a w czerwcu utulę mojego Bobasa! 👶

Oceń ten wątek:
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 6 października, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Piret, Paulinko, ja popieram WPK w nienawiści do jarmarku, całe studia musiałam się przepychać chodząc na zajęcia przez jarmark świętojański i bożenarodzeniowy i nie znoszę tych straganów, ludzi i klimatu. 🤪😅

Ja nic nie mam do nienawiści do jarmarku 🤣, rozumiem ze ludzie moga lubic albo nie :)

tylko serio, on tłucze ten temat na okrągło , mam wrazenie ze zaczyna wcześniej niz w Pepco pojawia sie kolekcja świąteczna😅

@Piret, a sprawdzalas te wyniki na kompie? Bo czasem jest tak ze na telefonie sie nie pojawiają z jakiegoś powodu... BTW ja w diagnostyce mialam wynik po 3 dniach wiec dziwi mnie ze tak dlugo czekasz :(

Piret lubi tę wiadomość

⏳️01.2024
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO, brak KIR implantacyjnych, niskie bialko S
    🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy

🔜 IVF 🙏
    "Zes*am się, a nie dam się."
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brilka ja to rozumiem haha moja bliska koleżanka nie znosi miejsc gdzie są tłumy ludzi i szkoda ale z nią nigdy nie wybiorę się na grzańca w świątecznej atmosferce, bo ona tego nie przeżyje 🙈😂🤪 mi nie przeszkadza i co roku chętnie się wybiorę, natomiast nie w weekendy bo wtedy faktycznie nie ma się jak ruszyć tylko człowiek idzie z falą 🌊 🤣

Paulinko nie mam konta na diagnostyce, nie wiem jak samemu sprawdzić bo nie dostałam kodu a to wysyłane było przez klinikę … i ja mam dopiero jak lekarz wynik opisze i rejestracja wyśle ehh denerwuję się choć nie mam żadnych objawów, ale tak długo to trwało że obawy zawsze są 😐

A jeszcze co do kont o wrocławskim jedzonku to bardzo lubię oglądać wrocławskiego smakosza 😊

PaulinKA lubi tę wiadomość

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

💊 wit. B12, B6, C, wit. D3, kwas foliowy, P5P, magnez

W trakcie diagnostyki
    ✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉
    ❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III;

Fragmentacja DNA 6% ✔️

❌ 6-9.25 r. walka z e.coli

Czy to słońce jest gdzieś za rogiem? 🍀
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 6 października, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa bo ty jesteś w Invimedzie? Kurde to w Gamecie kulturka nawet jak robili badania z programu to i tak dostalam kod zeby sobie sprawdzić w domu .. a jaki maja tam lab? Ja bym chyba zadzwoniła... biocenoza to nie jest badanie na ktore tak dlugo sie czeka! Moze po prostu nie wprowadzili ;)

A tego smakosza sobie obejrzeć bo aktualnie nie mam nikogo kto recenzuje wroclawskie jedzonka 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 19:14

⏳️01.2024
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO, brak KIR implantacyjnych, niskie bialko S
    🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy

🔜 IVF 🙏
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    Aa bo ty jesteś w Invimedzie? Kurde to w Gamwcie kulturka nawet jak robili badania z programu to i tak dostalam kod zsby sobie sprawdzić w domu .. a jaki maja tam lab? Ja bym chyba zadzwoniła... biocenoza to nie jest badanie na ktore tak dlugo sie czeka! Moze po prostu nie wprowadzili ;)

A tego smakosza sobie obejrzeć bo aktualnie nie mam nikogo kto recenzuje wroclawskie jedzonka 😄

Kochana ja w MedFeminie tylko 🙈 dlatego tam, bo wybrałam to miejsce na drożność i ceny wizyt są przestępne ;) a wysyłają do diagnostyki, a co będzie w przyszłości czas pokaże …

Co do Wrocławskiego Smakosza to co jakiś czas organizuje akcje charytatywne i akurat teraz wspomaga zwierzątka z grupy ratuj z wybranymi restauracjami, także fajna inicjatywa 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 19:07

PaulinKA lubi tę wiadomość

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

W trakcie diagnostyki
    ✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉

Fragmentacja DNA 6% ✔️

• Kari0603 Koleżanka

Wysłany: 6 października, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipsy wrote:
    @kari, my tu chyba juz wszystkie przeszłyśmy kazdy objaw swiata, nas tak latwo nie wciągniesz w pogadanki o tym czy krosta na lewym policzku to ciaza czy za duża ilość czekolady 😆 trzymam kciuki za jutrzejszy test! A co do powiek to lepiej podejdź do apteki i popros o jakies krople 😘 a ja nie zapomnę jak Molcia, nasza królowa objawow -najmniej ich miala w cyklu ciążowym 🤣

Kari a ja Cię trochę podkręcę, bo coś mi tam majaczyło na tych testach ;) a ta krew to może być implantacja.

Ale u mnie co miesiąc mdłości, zawroty głowy, dziwne bóle, a ciąży jak nie było tak nie ma.[/QUOTE]

Dzięki 😂 tak sobie myślę „a miałam spokojnie czekać na @ w tym cyklu” a znów myślenie tylko o jednym..

Do tego żeby było ciekawiej, w czwartek dostałam w pracy wypowiedzenie przez redukcję etatu 😔 na szczęście 3 miesiące okresu wypowiedzenia ale wciąż to trochę szok i stres. Było mi tam co prawda bardzo źle przez nękanie i mnóstwo stresu więc staram się myśleć że wyjdzie mi to na pewno na dobre.

👩🏼’96 🧑🏽’96 🐶Helenka

Starania od 05.25 - na ten moment tylko naturalne

Cykle 28-29 jak w zegarku.
    U mnie hormony ✅ brak wykrytych chorób na ten moment
    Następny krok badanie nasienia

(Według lekarzy dotychczas za wcześnie na dokładniejsze badania 🙄)
  • Motylek93 Autorytet

Wysłany: 6 października, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @piret załóż konto na diagnostyce to nie będziesz potrzebowała kodów 🙂 W szpitalu jak pobieraja nam badania to wszystko prawie leci do diagu i tylko czatuje na wyniki. Jakbyś była w placówce diagnostyki to poproś o karte stałego klienta i zarejestruj. Z karta chyba na stałe zniżka -5%. Biocenozę miałam pobieraną w czwartek a wynik w środę 🙂
    @paulinka uuu no no to teraz tylko małpiszon i jazda z lekami 😁 zobaczysz jak zleci i zaraz monitoring ☺️
    @sylada tez już bliziutko do wizyty, a w listopadzie ogień 🔥
    @kari ja tez przeszłam różne objawy, a ciąży jak nie było tak ni ma, chociaz wiem ze cięzko się nie nakręcać 😕 współczuje z pracą, dodatkowy stres, ale mam nadzieję ze albo zaciążysz albo znajdziesz fajniejszą lepiej płatną robotę ☺️

Sylaada, Kari0603, Piret lubią tę wiadomość

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio
    3 x stymulacje letrozolem ❌
    I IUI - 10/25 🙏 letrozol + menopur

Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
    On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzwonili do mnie z medfeminy - mam złą biocenozę jak to jest możliwe ?! 12 września miałam wymaz bakteriologiczny byl robiony tydzień od zakończenia antybiotyku i wyszły liczne dobre bakterie i żadnych innych złych bakterii. Od wtedy ciągle nieprzerwanie biorę priobiotyki doustnie i dopochwowo a po dwóch tygodniach od tamtego wymazu biocenoza i mam „nieliczne te dobre i leukocyty liczne” … nie mam żadnych objawów, nosz kur** myślałam że jestem wyleczona okres mi się kończy wszystko jest wporządku, najchętniej podeszłabym do tej drożności mam niby brać przez 6 dni fluomozin… ale jutro pogadam z lekarka która miała robić w tym cyklu drożność to są jakieś jaja nie mam sił 😭😭😭 czy mogę ewentualnie dostać po drożności antybiotyk w razie co…???

Paulinko teraz otrzymałam i widzę że mam podobną do Twojej tylko że ziarenkowce zamiast pojedynczych mam nieliczne no i leukocyty liczne (od 10-50) kurczę nie chce tracić cyklu nie mam objawów infekcji .. może jak wezmę teraz globulki na infekcję a po badaniu antybiotyk to będzie ok co myślicie????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 21:12

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

W trakcie diagnostyki

Fragmentacja DNA 6% ✔️

• Motylek93 Autorytet

Wysłany: 6 października, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @piret pogadaj z tą lekarka jak to widzi, wiem że nie chcesz czekać ale jak bakterie przeniosą się do macicy to będziesz się bujać z zapaleniem endo, a nawet otrzewnej 😕 czy przed pobraniem miałas abstynencje 2-3 dni? I czy nie ma opcji zrobienia biocenozy przed samą drożnością? Ja tak miałam w invicta że kazali przyjść pół godz wcześniej na biocenozę i na jej podstawie lekarz decydował czy będzie badanie. Miałam leukocyty i podwyzszone ph ale też dużo dobrych bakterii i zrobili badanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 21:29

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio

On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żałuję że nie poszłam na drożność do kliniki niepłodności bo z tego co mówisz mają tam własne laboratorium skoro tego samego dnia jest wynik tutaj wysyłają do diagnostyki i chyba nie da rady tego samego dnia ewentualnie ph może sprawdzić …. Poza tym zwodzili mnie że zrobią z tygodnia na tydzień wyniki były złe a jak bym zmieniła miejsce to potrzebna była wizyta kwalifikacyjna pierwsza i cykl też by przepadł zanim wyniki i termin by mi znaleźli :( nigdzie nie chcą posiłkować się wynikami z innego miejsca a po co mialabym znowu robić cytologię i chlamydię i płacić za to ponownie 😢
    Może jak będzie ph dobre to zrobi mi w tym tygodniu ehhh

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

W trakcie diagnostyki

Fragmentacja DNA 6% ✔️

• Motylek93 Autorytet

Wysłany: 6 października, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @piret nie uznają cytologii i chlamydii z innego miejsca? Rozumiem jakieś badania z krwi, ale cytologia pół lub rok ważna, a chlamydia 3 msc i żadna klinika/przychodnia nie powinna z tym dyskutować 😑 W domowym laboratorium są paski ph możesz kupić i sama skontrolować 🙂 mam nadzieję że uda wykonać się to badanie 😉

Jaszczureczka lubi tę wiadomość

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio

• PaulinKA Autorytet

Wysłany: 6 października, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret, to okropne przez co przechodzisz ale całkowicie zgadzam się z motylkiem, ze jesli w pochwie czy szyjce masz bakterie to drożność rozniesie to tylko po calej macicy :(

Ja wiem ze niektóre kliniki nie wymagają nawet posiewu, much ani niczego przed droznoscia ale uważam ze to badanie warto zrobic w sterylnym środowisku... niech lekarz oceni czy taka ilość tych granulocytów i leukocytów jest ok czy uniemożliwia badanie...
    No i wiesz co, ja do IVF biocenoze robilam sama, w swoim labie , zeby nie jechac przez cale miasto do nich tylko na to badanie (musiałam czekac na ustanie plamienia) wiec to dziwne co piszesz ze nie uznaja z innych miejsc... moze jednak zasugeruj lekarce zeby teraz zaaplikowała ci jeszcze jakaś kurację i znajdziesz lab ktory zrobi ci na cito dzień przed planowana droznoscia tą biocenoze?

Bardzo mi przykro ze dalej masz ten sam problem, pewnie czujesz ze nie możesz ruszyć dalej a to mega frustrujące.... tak mi szkoda, ze musisz sie z tym borykać... :/ 🫂🫂🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 22:14

Jaszczureczka lubi tę wiadomość

⏳️01.2024

🔜 IVF 🙏
  • brilka Autorytet

Wysłany: 6 października, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret, ja miałam robić drożność w sonokard i lekarz mi zalecał tylko badanie mucha, nie było tam wymogu że muszę mieć badanie robione u nich. W invimed też nikt nie wymagał badania robionego konkretnie w klinice. Invimed wysyła do synevo a sonokard do diagnostyki, wyniki miałam zawsze w 2-3 dni.

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    18/08 - punkcja: pobranych 8🥚 ➝ ICSI ➝ 5 ❄️ ➝ 3 ❄️ po PGT-A 🥹
    immunosupresja 💊
    10/25 - FET 🍀✨🙏🏻
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm tylko że ja mam cytologię z lipca 2024 i Medfemina to akceptuję reszta nie będzie a na wynik czeka się 5 tygodni… a nie robiłam go podczas gdy miałam bakterie e coli więc dopiero teraz bym musiała 😐 chlamydie mam z czerwca. Poprostu przez to że chciałam szybko a tu szli na rękę że nawet w późniejszym dniu cyklu zrobią o ile będę się zabezpieczać a i tak to robiłam mając infekcję … 💩 z tego wyszło ehhh teraz albo mi tu zrobią albo kolejny cykl w plecy, poproszę chyba o nową cytologię jak tam pojadę …

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

W trakcie diagnostyki

Fragmentacja DNA 6% ✔️

• PaulinKA Autorytet

Wysłany: 6 października, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z racji, ze postanowiłam sobie ze moj pierwszy post na Wilczkach bedzie dopiero jak sama bede miala bobaska w brzuchu to chciałabym tutaj serdecznie pogratulować @Nowej2024 dwóch cudnych bobusiow! ❤️❤️❤️

Troszkę za szybko ale z tego co czytalam to calkiem duże chłopaki ✨️ duzo zdrówka dla Was kochani 🤩🤩🤩

@julia, @brilka, zwolnił sie podwójny brzuszek, brać, nie zastanawiać sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 22:51

Piret, Motylek93, Nowa2024, Loraa, brilka, Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość

⏳️01.2024

🔜 IVF 🙏
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 6 października, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Dziewczyny dzwonili do mnie z medfeminy - mam złą biocenozę jak to jest możliwe ?! 12 września miałam wymaz bakteriologiczny byl robiony tydzień od zakończenia antybiotyku i wyszły liczne dobre bakterie i żadnych innych złych bakterii. Od wtedy ciągle nieprzerwanie biorę priobiotyki doustnie i dopochwowo a po dwóch tygodniach od tamtego wymazu biocenoza i mam „nieliczne te dobre i leukocyty liczne” … nie mam żadnych objawów, nosz kur** myślałam że jestem wyleczona okres mi się kończy wszystko jest wporządku, najchętniej podeszłabym do tej drożności mam niby brać przez 6 dni fluomozin… ale jutro pogadam z lekarka która miała robić w tym cyklu drożność to są jakieś jaja nie mam sił 😭😭😭 czy mogę ewentualnie dostać po drożności antybiotyk w razie co…???

Paulinko teraz otrzymałam i widzę że mam podobną do Twojej tylko że ziarenkowce zamiast pojedynczych mam nieliczne no i leukocyty liczne (od 10-50) kurczę nie chce tracić cyklu nie mam objawów infekcji .. może jak wezmę teraz globulki na infekcję a po badaniu antybiotyk to będzie ok co myślicie????
    To ja Ci od siebie polecę napar z nagietka. Kosztuje grosze więc nic nie tracisz. Miałam bardzo duży problem z E.coli. Najprawdopodobniej u mnie ta bakteria spowodowała stan zapalny endometrium, który leczyłam ponad pół roku 😳 łyżeczka nagietka na 250 ml gorącej wody i parzyć przez 5 minut. Do tego jeszcze polecam multi uri.

Piret lubi tę wiadomość

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 6 października, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny potwierdzam chłopcy dziś przyszli na świat 🥹😍
    Nie chce zapeszać, ale na ten moment dobrze sobie radzą, oddychają bez respiratorów i oby tak zostało 🙏
    Ich wagi też są ładne bo 1930g i 1900g także to nam dało nieco spokoju. Doktorek też jak usłyszał te wagi przez telefon to powiedział „to dadzą sobie radę!” 🥹😍 jesteśmy świadomi, że to, że dzisiaj jest dobrze nie oznacza, że będzie tak cały czas, ale mocno w to wierzymy. Chłopcy są śliczni, mają mocny chwyt, mają słodkie maluteńkie paluszki i trochę włosków już nawet 😍
    Ciocie trzymajcie kciuki! 🍀🍀🍀

Piret, Loraa, HimalayanDream, Biochemiczka, Jaszczureczka, Lisik, Ann35, brilka, PaulinKA, Motylek93, Bajka92, Lipsy, Julia24, Vergeet, Smerfelinka, Molahonkeey, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    1xCP 💔⏸️
    2x IUI ❌
    —————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    Mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
    1. FET+EG 5AA ✅🥹🍀🤞
    Dwa bobasy na pokładzie ♥️♥️
    NIFTY pro-zdrowi chłopcy 🩵🩵

30+2 chłopcy są z nami na świecie 😍
    1930g 45 cm i 1900g 44 cm naszych kochanych Misiów 🐻🐻
  • Piret Ekspertka

Wysłany: 6 października, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Bubu, wymaz na Ecoli wyszedł mi czysty 3 tygodnie temu, ale warto pić profilaktycznie, bo już sama nie wiem o co tam chodzi … na nowo się mnoży ?!
    A co hipotetycznie jak bym zaczęła się starać, wiele kobiet może mieć nieidealną biocenozę a zachodzą w ciążę… potem się borykają też z infekcjami w trakcie ale jakoś to jest ehh . No już sama nie wiem, chyba przemawia przeze mnie bezsilność i obojętność :/

Nowa jeśli czytasz gratuluje maluszków ! 🐻🐻

Edit właśnie zobaczyłam napisany post hehe 😊 jeszcze raz gratuluję słodkich bobasów 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 23:09

Nowa2024 lubi tę wiadomość

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

W trakcie diagnostyki

Fragmentacja DNA 6% ✔️

• Loraa Autorytet

Wysłany: 6 października, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa dużo siły dla Was ❤️ Gratulacje ❤️❤️

Nowa2024 lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

💉IVF
    I procedura ❌
    📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆01.08.2025
    - Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
    - ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek

⏳CD138

A ch*j z tym wszystkim!
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 7 października, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatni...

https://zapodaj.net/plik-MYp0R65ygu

Ann35, Smerfelinka, Jaszczureczka, Molahonkeey, Lisik, kałamarnica 11, Motylek93 lubią tę wiadomość

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png[/url]
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️

23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
    25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
    ...
    _ _ _ _
    04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
    06.07.24- 7+2 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
    11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔

30.04.2025 - 3️⃣IVF

24.09.2025 - 4️⃣ FET ❄️4AA
    4dpt. ⏸️; 5dpt 6.18 ; 7dpt 26.7; 10dpt 160; 12dpt 389 🥹; 22dpt 🙏🙏
    16.10.2025 🙏

Czekają na mnie: ❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
  • Ann35 Autorytet

Wysłany: 7 października, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia1411 wrote:
    Ostatni...

https://zapodaj.net/plik-MYp0R65ygu
    Ostatni i jaki piękny 🥰

👩🏻 36 🧑🏻‍🦱 32 🇩🇪 HH

11.07.2011- 👼🏼 🩷🖤14tc O
    11.06.2012- 👧🏼 🩷🌈40+6 4210g 61cm U
    13.03.2019- 👦🏼 💙38+6 3720g 51cm L
    13.05.2025- 👼🏼 🩷 🖤14+3tc W
    Starania o 3 bombelka

———————————————————
    02.2025- 7cs
    25.02.25- 9 dpo ⏸️
    06.05.25- Trisomia 13 🖤💔
    ———————————————————

09.2025 - 3cs 🍄‍🟫 🌈
    27.09.25 - 9 dpo ⏸️
    30.09.25 - 12 dpo beta 56
    02.10.25 - 14 dpo beta 186
    preg.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ