X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja 11/12dpo?
Odpowiedz

Implantacja 11/12dpo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sądzicie? Implantacja w 11 lub 12 dpo jest możliwa?

• Pola_91 Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jak najbardziej. Implantacja podobno występuje 7-10 dni po owulacji. U Ciebie to jest różnica 1-2 dni, ale myślę, że to nie ma wielkiego znaczenia. Dlaczego pytasz? Masz jakieś objawy?

Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
    październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
    grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
    styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
    styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
    AMH - 5,06
    kwiecień, maj IUI :(
    czerwiec Lametta 1x1
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 10 dpo włącznie moja temp wynosiła około 36,8-36,7. W 11 dpo skoczyła mi do 37,05. Był to jednorazowy skok bo w 12dpo (dziś) temp wynosi 36,9. Dlatego się zastanawiam czy możliwe żeby w 11dpo była implantacja, czy po prostu mi temp skoczyła z jakiegoś innego powodu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ