X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Implantacja 11/12dpo?
Odpowiedz

Implantacja 11/12dpo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sądzicie? Implantacja w 11 lub 12 dpo jest możliwa?

• Pola_91 Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jak najbardziej. Implantacja podobno występuje 7-10 dni po owulacji. U Ciebie to jest różnica 1-2 dni, ale myślę, że to nie ma wielkiego znaczenia. Dlaczego pytasz? Masz jakieś objawy?

Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
    październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
    grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
    styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
    styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
    AMH - 5,06
    kwiecień, maj IUI :(
    czerwiec Lametta 1x1
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 10 dpo włącznie moja temp wynosiła około 36,8-36,7. W 11 dpo skoczyła mi do 37,05. Był to jednorazowy skok bo w 12dpo (dziś) temp wynosi 36,9. Dlatego się zastanawiam czy możliwe żeby w 11dpo była implantacja, czy po prostu mi temp skoczyła z jakiegoś innego powodu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ