Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie jajniki a ciążą
Odpowiedz

jajniki a ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • młodziutka Nowa

Wysłany: 25 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki :) Jestem tu nowa, zakładam ponieważ potrzewbuje rady a może któraś z was miała podobnie, bo do wizyty do gina daleko.

Mój cykle są 28 dniowe, @ miałam 5-8.marca według kalendarzyka owulacje powinnam mieć a 17,03 w ten dzień współżyłam z chłopakiem bez zabeczenia z końcem bo staramy się o dzidzie. Od jakkiś 4-5 dni pobolewają mnie jajniki na zmianę, oraz dziwnie leciutko odczuwam podbrzusze i czasem macice, dzisiaj kują dosyć mocno i pojawił się przezroczysty śluz. Od dwóch dni nie mogę pić moją ulubioną kawę bo mi już po prostu przestałą smakować Do tego jestem tak zmęczona i senna że mogłabym spać całe dnie, i boli mnie dolna część krzyża.. Czy są szanse na dwie kreseczki? Wiem że jeszcze jest za wczesne na testowanie @ powinnam dostać dopiero za tydzień ale bardzo jestem bardzo nie cierpliwa zwłaszacza że nigdy nie udczuwałam tak jajników, Miała któraś tak? Jak myślicie mogło się w końcu udać i coś się już tam zagnieżdża?

• justa. Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse są :) z mojego doświadczenia wynika niestety, że objawy wczesnej ciąży i zbliżającej się @ są nie do odróżnienia. Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ