X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie jajniki a ciążą
Odpowiedz

jajniki a ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • młodziutka Nowa

Wysłany: 25 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki :) Jestem tu nowa, zakładam ponieważ potrzewbuje rady a może któraś z was miała podobnie, bo do wizyty do gina daleko.

Mój cykle są 28 dniowe, @ miałam 5-8.marca według kalendarzyka owulacje powinnam mieć a 17,03 w ten dzień współżyłam z chłopakiem bez zabeczenia z końcem bo staramy się o dzidzie. Od jakkiś 4-5 dni pobolewają mnie jajniki na zmianę, oraz dziwnie leciutko odczuwam podbrzusze i czasem macice, dzisiaj kują dosyć mocno i pojawił się przezroczysty śluz. Od dwóch dni nie mogę pić moją ulubioną kawę bo mi już po prostu przestałą smakować Do tego jestem tak zmęczona i senna że mogłabym spać całe dnie, i boli mnie dolna część krzyża.. Czy są szanse na dwie kreseczki? Wiem że jeszcze jest za wczesne na testowanie @ powinnam dostać dopiero za tydzień ale bardzo jestem bardzo nie cierpliwa zwłaszacza że nigdy nie udczuwałam tak jajników, Miała któraś tak? Jak myślicie mogło się w końcu udać i coś się już tam zagnieżdża?

• justa. Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse są :) z mojego doświadczenia wynika niestety, że objawy wczesnej ciąży i zbliżającej się @ są nie do odróżnienia. Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ