X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie jajniki a ciążą
Odpowiedz

jajniki a ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • młodziutka Nowa

Wysłany: 25 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki :) Jestem tu nowa, zakładam ponieważ potrzewbuje rady a może któraś z was miała podobnie, bo do wizyty do gina daleko.

Mój cykle są 28 dniowe, @ miałam 5-8.marca według kalendarzyka owulacje powinnam mieć a 17,03 w ten dzień współżyłam z chłopakiem bez zabeczenia z końcem bo staramy się o dzidzie. Od jakkiś 4-5 dni pobolewają mnie jajniki na zmianę, oraz dziwnie leciutko odczuwam podbrzusze i czasem macice, dzisiaj kują dosyć mocno i pojawił się przezroczysty śluz. Od dwóch dni nie mogę pić moją ulubioną kawę bo mi już po prostu przestałą smakować Do tego jestem tak zmęczona i senna że mogłabym spać całe dnie, i boli mnie dolna część krzyża.. Czy są szanse na dwie kreseczki? Wiem że jeszcze jest za wczesne na testowanie @ powinnam dostać dopiero za tydzień ale bardzo jestem bardzo nie cierpliwa zwłaszacza że nigdy nie udczuwałam tak jajników, Miała któraś tak? Jak myślicie mogło się w końcu udać i coś się już tam zagnieżdża?

• justa. Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse są :) z mojego doświadczenia wynika niestety, że objawy wczesnej ciąży i zbliżającej się @ są nie do odróżnienia. Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ