X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak myślicie?
Odpowiedz

Jak myślicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Weronikvx Nowa

Wysłany: 30 lipca 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, przychodzę z pytaniem, ponieważ w sobotę 17.07 miałam wpadkę z mężem, następnego dnia po 10h wzięłam escapelle, dziś wykonałam test ciążowy z krwi babycheck, wynik po kilku minutach negatywny, ale martwi mnie czy może za mało krwi mogło wpłynąć na wynik, ponieważ po czasie widzę druga blada kreskę, wcześniej ten test był cały jakby zalany i jedna kreska wyraźna teraz gdy całkowicie wysycha widzę druga kreskę, zrobię oczywiście drugi, ale zastanawiam się czy był jakiś przypadek, ze jednak ta kreska po cZasie okazała sie prawdziwa? Pozdrawiam ;)

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2021, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronikvx wrote:
    Hej dziewczyny, przychodzę z pytaniem, ponieważ w sobotę 17.07 miałam wpadkę z mężem, następnego dnia po 10h wzięłam escapelle, dziś wykonałam test ciążowy z krwi babycheck, wynik po kilku minutach negatywny, ale martwi mnie czy może za mało krwi mogło wpłynąć na wynik, ponieważ po czasie widzę druga blada kreskę, wcześniej ten test był cały jakby zalany i jedna kreska wyraźna teraz gdy całkowicie wysycha widzę druga kreskę, zrobię oczywiście drugi, ale zastanawiam się czy był jakiś przypadek, ze jednak ta kreska po cZasie okazała sie prawdziwa? Pozdrawiam ;)

Te testy nie są wiarygodne. Po czasie zachodzi tam reakcja chemiczna.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Weronikvx Nowa

Wysłany: 30 lipca 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/0c16683aa7001.jpg.html Tak wyglądał po kilku minutach, nie wiem co o nim myśleć, czy jest prawidłowy ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ