Jak myślicie?
-
Hej dziewczyny, przychodzę z pytaniem, ponieważ w sobotę 17.07 miałam wpadkę z mężem, następnego dnia po 10h wzięłam escapelle, dziś wykonałam test ciążowy z krwi babycheck, wynik po kilku minutach negatywny, ale martwi mnie czy może za mało krwi mogło wpłynąć na wynik, ponieważ po czasie widzę druga blada kreskę, wcześniej ten test był cały jakby zalany i jedna kreska wyraźna teraz gdy całkowicie wysycha widzę druga kreskę, zrobię oczywiście drugi, ale zastanawiam się czy był jakiś przypadek, ze jednak ta kreska po cZasie okazała sie prawdziwa? Pozdrawiam
-
Weronikvx wrote:Hej dziewczyny, przychodzę z pytaniem, ponieważ w sobotę 17.07 miałam wpadkę z mężem, następnego dnia po 10h wzięłam escapelle, dziś wykonałam test ciążowy z krwi babycheck, wynik po kilku minutach negatywny, ale martwi mnie czy może za mało krwi mogło wpłynąć na wynik, ponieważ po czasie widzę druga blada kreskę, wcześniej ten test był cały jakby zalany i jedna kreska wyraźna teraz gdy całkowicie wysycha widzę druga kreskę, zrobię oczywiście drugi, ale zastanawiam się czy był jakiś przypadek, ze jednak ta kreska po cZasie okazała sie prawdziwa? Pozdrawiam
Te testy nie są wiarygodne. Po czasie zachodzi tam reakcja chemiczna.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -