Jak przezyc Grudzien bez alkoholu - WYMOWKI
-
Hejka Dziewczyny,
Grudzien to chyba jeden z najtrudniejszych miesiecy do utrzymania diety i abstynencji ;P
Xmasowe drinki, spotkania no i same swieta, a potem Sylwester - i jak tu unikac wina czy szampana?
Tylko w tym tygodniu mam 2 xmasowe drinki w pracy a w weekend spotaknie przed swiateczne z przyjaciolmi -
stad moje pytanie: jakie WY stosujecie wymowki ?
Moje juz sie powoli koncza a musze dobra historie by wytlumaczyc dlaczego nie pije na organizowanym przeze mnie swiatecznym drinku w czwartek!
Moje:
zatrucie pokarmowe (w poprzednim cykly wykorzstane)
zapalenie pecherza (mysle o tym)
przeziebienie ( w weekend wykorzystane )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:06
-
Przyjechanie samochodem zawsze działa dlaczego samochodem? Bo 'inaczej to bym na pewno nie zdążyła'
inne:
"jutro rano idę na pobranie krwi i nie chcę aby mi jakieś procenty wyszły nie, nie jestem chora, taki doroczny monitoring tylko"EwaLauren, gaaaabi, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Mam problemy z wątrobą.Albo z woreczkiem żółciowym i stosuję dietę. W moim przypadku akruat to prawda, no ale jeśli odmawiam alkoholu mówiąc że mam problemy z wątrobą i mam teraz diete oczyszczającą na wątrobę to nikt nie namawia i nie zadaje zbędnych pytań. Tylko właśnie zaczynają się martwić o zdrowie. Jeśli chcesz przez ten miesiąc przetrwać bez alkoholu to polecam (diete wątrobową) Nie trzeba za każdym razem wymyślać czegoś nowego, a po miesiącu możesz powiedzieć że oczyszczanie pomogło i wszystko już jest wporządku.
EwaLauren, skabarka lubią tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
The day nastal, od wczoraj udaje ze jestem chora. Za pare godzin impreza... oby mi sie udalo nie pic!!!
momo1009 lubi tę wiadomość
-