Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak szybko zaszłyście po drożności jajowodów?
Odpowiedz

Jak szybko zaszłyście po drożności jajowodów?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miss_muszka Nowa

Wysłany: 8 maja 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu miałam robioną drożność jajowodów a ciąży nadal brak :/ Dziewczyny jak to było u Was ? po jakim czasie od drożności zaszłyście ? My z mężem pomału szykujemy się na in vitro ale wolała bym zajść naturalnie, staramy się już ponad dwa lata, ja juz zaczynam się załamywać i wiem ze łatwo powiedzieć ze najczęstsza rada to żeby nie mieć ciśnienia ale to tylko łatwo się mówi. Na początku czyli przez około 2 lata miałam luz a ciąży jak nie było tak nie ma :(

• MonikaMonika Nowa

Wysłany: 9 maja 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 30 września i nadal cisza....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2020, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam udrazniany jajowód w kwietniu. W ciążę zaszlam w grudniu.

• basia_siaa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja miałam robione hsg w grudniu 2019 i w ciążę zaszłam w kolejnym cyklu po. Niestety moje szczęście nie trwało długo w 15tyg dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. Teraz czekam na @ i zamierzam dalej się starać.
    Trzymam kciuki za Nas.

11.06.2009 Córeczka M. <3
    12.2019 HSG
    10.04.2020 Córeczka W. 15tydz. 💔

PAI-1 4G heterozygotyczny

ab0fdc51e4.png
  • Milka85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2020, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam hsg w sierpniu 2019, mija dziewiąty miesiąc i nadal nic. Mój gin mówi, że jeśli było czysto, badanie nie jest żadnym "przyspieszaczem".

preg.png

01.2018 rozpoczęcie starań
    I procedura IVF Salve Medica Łódź
    hiperstymulacja
    🍍 transfer 12.2021, blastka 4AA - ciąża poroniona 😢
    🍍 transfer 05.2022, blastka 4AA - nieudany 😢
    🍍 transfer 06.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
    🍍 transfer 12.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
    II procedura IVF Invicta Gdynia
    brak transferu
    III procedura Bocian Łódź
    hiperstymulacja
    🍍 transfer 12.2024, blastka 4AA - nieudany 😢
    🍍 transfer 06.2025, blastka 4AB - CIĄŻA 🩷

01.2022 💔 8 tc 😢
    04.2021 💔 💔 5 tc, 8 tc 😢
    09.2020 💔 9 tc 😢

Mutacja genu anxa 5 haplotyp M2, Kir bx-brak 5 implantacyjnych, cytokiny: wysokie il2, niskie il10, komórki NK 22%, nk maciczne wielokrotnie przekroczone, mutacja PAI-1, mthfr a1298c, wysoka homocysteina, PCOS-brak owulacji, zespół LUF, zapalenie endo, problemy ze wzrostem endo.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ