X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to jest z tą temperatura po owulacji
Odpowiedz

Jak to jest z tą temperatura po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2024, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o porade bo nie wiem co mam robić.
    Miałam stosunek przerywany niestety zle obliczyłam dni plodne i chyba wpadka bo na następny dzień zauważyłam u siebie sluz plodny.
    Obecnie mam 22 dzień cyklu. I slabo odczuwam objawy pms choć zawsze tak mam I nie wiem czy to wyznacznik. Jedyne co to codzień puchną mi palce.
    Śluzu nie mam praktycznie. Mierze sobie temp w pochwie i mam 36.3-36.8 a czytałam że jeśli doszło do zapłodnienia to temp utrzymuje się po owulacji nawet do 37.5. Jak to jest?
    Szyjkę macicy mam normalna tyle że raz jest wysoko a raz nisko. Tylko martwi mnie bo nieraz odczuwam kłucie w jajnikach a w pierwszej ciąży tak mialam tyle że miałam wtedy dużo sluzu jak budyń a teraz nic.

I nie wiem co mam teraz zrobić czy jak już wykonam test ciążowy to coś wykaze ?
    Czy juz można zrobić betę?
    Stosunek był 27 stycznia, sluz plodny zauważyłam u siebie 29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ