X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to jest z tą temperatura po owulacji
Odpowiedz

Jak to jest z tą temperatura po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2024, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o porade bo nie wiem co mam robić.
    Miałam stosunek przerywany niestety zle obliczyłam dni plodne i chyba wpadka bo na następny dzień zauważyłam u siebie sluz plodny.
    Obecnie mam 22 dzień cyklu. I slabo odczuwam objawy pms choć zawsze tak mam I nie wiem czy to wyznacznik. Jedyne co to codzień puchną mi palce.
    Śluzu nie mam praktycznie. Mierze sobie temp w pochwie i mam 36.3-36.8 a czytałam że jeśli doszło do zapłodnienia to temp utrzymuje się po owulacji nawet do 37.5. Jak to jest?
    Szyjkę macicy mam normalna tyle że raz jest wysoko a raz nisko. Tylko martwi mnie bo nieraz odczuwam kłucie w jajnikach a w pierwszej ciąży tak mialam tyle że miałam wtedy dużo sluzu jak budyń a teraz nic.

I nie wiem co mam teraz zrobić czy jak już wykonam test ciążowy to coś wykaze ?
    Czy juz można zrobić betę?
    Stosunek był 27 stycznia, sluz plodny zauważyłam u siebie 29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ