X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie jak to możliwe? pomóżcie proszę
Odpowiedz

jak to możliwe? pomóżcie proszę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 15 października 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to możliwe, że zrobiłam 2 testy ciążowe (vitam-dość wyraźna kreska, bobo test-słabo widoczna Ale jest) oba testy mają czułość 25. Poleciała na betę A ona wynosi zaledwie 4. Napisane jest na wynikach ze to nie ciąża. Wynik 5 to dopiero wczesna ciąża. O co chodzi z tymi testami? Nie wiem czy się cieszyć

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz termin miesiączki?

• MikMik Koleżanka

Wysłany: 15 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na sobotę

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob bete w poniedzialek, albo test kolejny w niedziele, nord test ma czulosc 10 wiec bardziej czuly powinien wyjsc.:) kciuki;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ