X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to w końcu działa?
Odpowiedz

Jak to w końcu działa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama Kasia Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, im więcej czytam, tym mniej wiem :) Jak to w końcu jest z tym ciałkiem żółtym i płynem w zatoce Douglasa?
    18dc- pęcherzyk 16mm, ból jajnika od ok 15dc do 20dc
    25dc- brak pęcherzyka, widoczny płyn w Zatoce Douglasa, endo 9,8mm
    27dc znowu czuje jajnik ten, z którego była owulacja.
    czyli co to w końcu oznacza konkretniej oprócz tego,że wystąpiła ovu?
    Skoro jest ten płyn, to dobrze, ale czy nie powinno być to ciałko żółte? Kiedy ono występuje i czy w ogóle występuje zawsze? A jeśli go nie ma to źle czy dobrze,czy jak:)?skoro dziś 27dc a ja odczuwam ten jajnik to może oznaczać że zbliża się miesiączka?
    Matko Kochana na prawde już coraz mniej rozumiem z tego wszystkiego...:)
    Noe ogarniam swojego organizmu :)
    Pozdrawiam

Mama Kasia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ