X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to w końcu działa?
Odpowiedz

Jak to w końcu działa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama Kasia Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, im więcej czytam, tym mniej wiem :) Jak to w końcu jest z tym ciałkiem żółtym i płynem w zatoce Douglasa?
    18dc- pęcherzyk 16mm, ból jajnika od ok 15dc do 20dc
    25dc- brak pęcherzyka, widoczny płyn w Zatoce Douglasa, endo 9,8mm
    27dc znowu czuje jajnik ten, z którego była owulacja.
    czyli co to w końcu oznacza konkretniej oprócz tego,że wystąpiła ovu?
    Skoro jest ten płyn, to dobrze, ale czy nie powinno być to ciałko żółte? Kiedy ono występuje i czy w ogóle występuje zawsze? A jeśli go nie ma to źle czy dobrze,czy jak:)?skoro dziś 27dc a ja odczuwam ten jajnik to może oznaczać że zbliża się miesiączka?
    Matko Kochana na prawde już coraz mniej rozumiem z tego wszystkiego...:)
    Noe ogarniam swojego organizmu :)
    Pozdrawiam

Mama Kasia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ