Jasno różowe plamienie
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ja się chciałam zapytać ponieważ ostatnia miesiączka wystąpiła 5 dni (25.09)wcześniej niż miała wystąpić. Wczoraj 18dc czyli ok tydzień po owulacji wystąpił delikatny bol podbrzusza po czym w godzinach wieczornych wystąpiło jasno różowe plamienie, dzisiaj rano tez było ale ledwo widoczne .już ani śladu tylko sluz zrobił się taki przeźroczysto biały i konsystencję ma ciągnącą. Miesiączkę powinnam mieć za 8 dni. Czym takie coś może być spowodowane
-
nick nieaktualnyWika19 wrote:Dzień dobry. Ja się chciałam zapytać ponieważ ostatnia miesiączka wystąpiła 5 dni (25.09)wcześniej niż miała wystąpić. Wczoraj 18dc czyli ok tydzień po owulacji wystąpił delikatny bol podbrzusza po czym w godzinach wieczornych wystąpiło jasno różowe plamienie, dzisiaj rano tez było ale ledwo widoczne .już ani śladu tylko sluz zrobił się taki przeźroczysto biały i konsystencję ma ciągnącą. Miesiączkę powinnam mieć za 8 dni. Czym takie coś może być spowodowane
Może być spowodowane zagnieżdżeniem zarodka na przykładWika19, Hania123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wika19 wrote:Dzień dobry. Ja się chciałam zapytać ponieważ ostatnia miesiączka wystąpiła 5 dni (25.09)wcześniej niż miała wystąpić. Wczoraj 18dc czyli ok tydzień po owulacji wystąpił delikatny bol podbrzusza po czym w godzinach wieczornych wystąpiło jasno różowe plamienie, dzisiaj rano tez było ale ledwo widoczne .już ani śladu tylko sluz zrobił się taki przeźroczysto biały i konsystencję ma ciągnącą. Miesiączkę powinnam mieć za 8 dni. Czym takie coś może być spowodowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, moze ktoras z Was miala podobnie.. zastrzyk ovitrelle tydzien temu, w sobote potwierdzone cialko zolte ale brak juz plynu w zatoce wiec prawdopodobnie owulacja byla w czwartek.. do tego drugi pecherzyk zapadniety..nie wiadomo czy zaczal pekac czy to LUF wiec lekarz kazal dac mu jeszcze szanse i od poniedzialku dupasthon... w niedziele wieczorem lekkie plamienie ktore trwa do dzis..raz wieksze raz mniejsze...chwile bylo nawet baardzo mocne teraz zas sluz podbarwiony krwia..lekarz odpisal wczoraj ze takie krwawienie moze sie zdarzyc po owulacji.. no ale 3 dzien?
Strasznie sie martwie, ze to cos zlego... dodam ze w tamtym cyklu po potierdzonej owulacji rowniez mialam plamienie ale jednodniowe. Nigdy wczesniej takie plamienia mi sie nie zdazaly.
Jest to drugi stymulowany cykl..i dzis jest 7 dzien po zastrzyku.
Czy ktoras z Was ma doswiadczenie z takim plamieniem po owulacji?
-