Jest ta druga kreska czy jej nie ma? 🙈
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o drugie dziecko. To nasz drugi miesiąc starań. Z powodów zdrowotnych musiałam zacząć brać dość mocne leki, przed tym chciałam jednak sprawdzić czy czasami nie jestem w ciąży, żeby nie zaszkodzić fasolce. Jestem 6 dni przed miesiączką ale kupiłam test z krwi domowy. Zależało mi na czasie. Troszkę narobiłam bidy bo dałam za dużo krwi i trochę się to wszystko rozlało. Przez to dłużej wysychało i wynik wyskoczył po dłuższym czasie niż powinien. Czy myślicie, że jeśli jest slaba druga kreska to można to brać pod uwagę patrząc na to, że wynik był po ok 8, 10 minutach ? Na pewno byłabym w szoku bo nie sądziłam że tak szybko może się udać. O synka staraliśmy się wcześniej prze pół roku.
Link do zdj : https://we.tl/t-88ppavNJNgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2023, 15:52
-
Dorisa wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o drugie dziecko. To nasz drugi miesiąc starań. Z powodów zdrowotnych musiałam zacząć brać dość mocne leki, przed tym chciałam jednak sprawdzić czy czasami nie jestem w ciąży, żeby nie zaszkodzić fasolce. Jestem 6 dni przed miesiączką ale kupiłam test z krwi domowy. Zależało mi na czasie. Troszkę narobiłam bidy bo dałam za dużo krwi i trochę się to wszystko rozlało. Przez to dłużej wysychało i wynik wyskoczył po dłuższym czasie niż powinien. Czy myślicie, że jeśli jest slaba druga kreska to można to brać pod uwagę patrząc na to, że wynik był po ok 8, 10 minutach ? Na pewno byłabym w szoku bo nie sądziłam że tak szybko może się udać. O synka staraliśmy się wcześniej prze pół roku.
Link do zdj : https://we.tl/t-88ppavNJNg -
Kiki1997 wrote:Niestety te testy się nie dają do niczego lepiej kup zwykłego sikanca
O jej naprawdę? To mnie troszkę zasmucilas bo jakiś cień szansy się pojawił i radości. Ale dziękuję! Na pewno kupie też zwykły tylko poczekam może bliżej terminu miesiączki. Albo wybiorę się na betę do lab w poniedziałek i też będę miała czarno na białym. -
Dorisa wrote:O jej naprawdę? To mnie troszkę zasmucilas bo jakiś cień szansy się pojawił i radości. Ale dziękuję! Na pewno kupie też zwykły tylko poczekam może bliżej terminu miesiączki. Albo wybiorę się na betę do lab w poniedziałek i też będę miała czarno na białym.
Dorisa lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem test jest zalany, więc jest nie ważny. Lepiej powtórz lub pójdz na betę ✊️
Dorisa lubi tę wiadomość
-
W 90% ten test jest fałszywy. Trudno go wykonać prawidłowo, więc wygląda to jak wyglada.
Najpewniejsza jest beta w laboratorium. 😊 Ewentualnie jak wyżej, zrób sikany test.
Ja mialam taki jak Twój, beta byla rowna 0. Mnie oszukał.Dorisa lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -